Τρίτη 13 Μαΐου 2014

«Πρόταση από Ολυμπιακό για Ντιοπ»

Επίσημη πρόταση στη Λεβάντε για την απόκτηση του Ντιόπ κατέθεσε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με ραδιοφωνικό σταθμό της Βαλένθια!

«Πρόταση από Ολυμπιακό για Ντιοπ»
Ο Ολυμπιακός έκανε την… κίνηση, η οποία πλέον επιβεβαιώνεται και από τα ισπανικά ΜΜΕ.

Όπως μετέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός της Βαλένθια οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση στη Λεβάντε για την απόκτηση του Ντιόπ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού η πρόταση των ερυθρολεύκων ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό είναι μικρότερο κατά ένα εκατομμύριο από αυτό που ζητά η διοίκηση της Λεβάντε για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Ωστόσο, στο σχετικό ρεπορτάζ οι Ισπανοί ανέφεραν ότι το κλίμα στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι καλό και εκτιμούν ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα βρεθεί «χρυσή» τομή και η Λεβάντε θα παραχωρηθεί στους ερυθρόλευκους.

Ο Ντιόπ είναι ένας παίκτης, τον οποίο θέλει πολύ ο Μίτσελ για το ρόστερ της ομάδας της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι ποντάρουν πολλά στις διαπραγματεύσεις στο γεγονός ότι ο παίκτης έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο και –φυσικά- και θέλουν να βάλουν στα ταμεία τους ένα σεβαστό ποσό έστω και μικρότερο από αυτό που ζητούν από το να μπορεί ο ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει ελεύθερος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: