Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Φυτανίδης: «Αυστηρό το πέναλτι»

Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Σωκράτης Φυτανίδης και παραδέχθηκε πως ήταν αυστηρή η υπόδειξη πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Επιπλέον, στάθηκε στην ποιότητα του αντιπάλου και του Λίνο.

Φυτανίδης: «Αυστηρό το πέναλτι»
Η εμπειρία και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ έκριναν το αποτέλεσμα στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, σύμφωνα με τον αμυντικό των «μπλε», Σωκράτη Φυτανίδη. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε μέσω του «Metropolis» πως η ομάδα του, η οποία βγήκε χθες εκτός της διεκδίκησης της πρώτης θέσης των play-off μετά την εντός έδρας ήττα από τον «Δικέφαλο του Βορρά», θα παλέψει για ότι καλύτερο στη συνέχεια.

Οι Περιστεριώτες θα μπορούσαν να «τσιμπήσουν» έναν βαθμό στο φινάλε, αλλά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος νικήθηκε από τον Γλύκο σε εκτέλεση πέναλτι, που είχε κερδίσει ο Λαζαρίδης από τον Κουλούρη. Ο Φυτανίδης σχολίασε πως ήταν αυστηρή η υπόδειξη.

Αναλυτικά

Για το χθεσινό ματς: «Μπήκαμε καλά, είχαμε δοκάρι, προηγηθήκαμε, όμως, η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και κάποια λάθη μας στέρησαν την πιθανότητα να πάρουμε κάτι καλό από το ματς. Καθ’ όλη την διάρκεια της κανονικής περιόδου πηγαίναμε πολύ καλά, όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο στα πλέι οφ. Χρειαζόμαστε από εδώ και πέρα ηρεμία για να ανταπεξέλθουμε καλύτερα στα δύο τελευταία παιχνίδια που σημαίνουν πολλά για εμάς».

Για την φάση του πέναλτι στο τελευταίο λεπτό: «Την είδα την φάση. Ήταν ένα αυστηρό πέναλτι. Καλό είναι βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι. Έχει συμβεί και εναντίον μας. Ωστόσο, δεν ωφελεί να το συζητάμε από την στιγμή που δεν κερδίσαμε κάτι από το ματς».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Είναι μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να τιμωρήσουν και το παραμικρό λάθος. Είναι ομάδα με ειδικό βάρος και κυνηγάει όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για την πορεία των πλέι οφ: «Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, όπως φαίνεται, θα είναι οι δύο διεκδικητές της πρωτιάς. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο φρέσκια ομάδα και φαίνεται αυτό από τον ρυθμό που έχει στα παιχνίδια της. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές ενώ κι εμείς παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε είμαστε μια καλή ομάδα και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο μέχρι το τέλος».

Για τον Λίνο: «Εμφανίσαμε αδυναμία να σταματήσουμε τον Λίνο που έκανε τον παίκτη παραπάνω στις περισσότερες φάσεις. Όλοι ξέρουμε την ποιότητά του, καθώς μια σέντρα του μπορεί να είναι μισό γκολ. Ουσιαστικά από δύο δικές του ενέργειες χάσαμε το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: