Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Αλβέρτης: «Να σεβαστούμε τον αντίπαλο»

Να δείξει σοβαρότητα χρειάζεται ο Παναθηναϊκός στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά των play-off, όπως δήλωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. Στο ίδιο... μήκος κύματος και ο Γιόνας Ματσιούλις.

Αλβέρτης: «Να σεβαστούμε τον αντίπαλο»
Σοβαρή ομάδα που διεκδικεί τη νίκη σε κάθε ματς είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και όπως ανέφερε ο Παναθηναϊκός πρέπει να παρουσιαστεί απέναντι του, αρχής γενομένης από τον αυριανό (13/5, 21:30) αγώνα στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά των play-off, με σεβασμό. Η ίδια λέξη ήταν το «κλειδί» και στις δηλώσεις του φόργουορντ της ομάδας, Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος σχολίασε πως οι «πράσινοι» πρέπει να βελτιωθούν.

Ο τεχνικός τους Παναθηναϊκού Φραγκίσκος Αλβέρτης, σχολίασε: «Βρισκόμαστε στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος. Απέναντί μας θα βρούμε μια ομάδα, η οποία έχει δείξει ότι είναι σοβαρή και διεκδικεί τη νίκη σε κάθε αναμέτρηση, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε σοβαρά για τον ΠΑΟΚ, να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να παρουσιαστούμε στο παρκέ όπως πρέπει, σεβόμενοι τον αντίπαλό μας, όπως κάνουμε πάντα».

Ο Γιόνας Ματσιούλις συμπλήρωσε: «Κάνουμε ένα βήμα ακόμη στα play offs και η προσοχή μας επιβάλλεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο μπαίνοντας στο παρκέ. Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι είναι σοβαρή ομάδα και θα πρέπει να τον σεβαστούμε. Εμείς από την πλευρά μας δουλεύουμε καθημερινά και γνωρίζουμε πως θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και να προχωράμε με σταθερά βήματα. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό και να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας και στα 40 λεπτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: