Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Φετφατζίδης: «Ό,τι πει ο προπονητής»

Σεβασμό στην απόφαση του Φερνάντο Σάντος να τον αντικαταστήσει για λόγους τακτικής, μετά την αποβολή του Κατσουράνη, έδειξε ο Γιάννης Φετφατζίδης. «Ό,τι πει ο προπονητής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φετφατζίδης: «Ό,τι πει ο προπονητής»
Ο Γιάννη Φετφατζίδης ήταν ...παράπλευρη απώλεια μετά την αποβολή του Κώστα Κατσουράνη στην χθεσινή αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιαπωνία (0-0). Ο διεθνής άσος αντικαταστάθηκε νωρίς, αλλά σεβάστηκε απόλυτα την απόφαση του Φερνάντο Σάντος. «Βρισκόμαστε στο Μουντιάλ με την Εθνική και κάνουμε ό,τι πει ο προπονητής μας. Φυσικά κανένας ποδοσφαιριστής δεν θέλει να βγαίνει αλλαγή στο 30’ η το 40’, όμως μπήκε στο γήπεδο ένας ποδοσφαιριστής (Καραγκούνης) με μεγαλύτερη πείρα. Δεν υπάρχει κάτι πέρα από αυτό. Όσο αγωνίστηκα προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», εξήγησε.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιάννη Φετφατζίδη:

Για το αν ταιριάζει στην Εθνική ομάδα το σύνθημα («οι ήρωες παίζουν σαν Έλληνες») που αναγράφεται στο πούλμαν τους: «Mετά τη χθεσινή εμφάνιση μπορώ να πω ότι το σύνθημα μας ταιριάζει. Αποδείξαμε ότι η ομάδα έχει το σθένος να βγάλει πολλά πράγματα. Αν και με δέκα παίκτες ποτέ δεν κινδυνέψει στο παιχνίδι».

Για την αλλαγή τακτικής μετά την αποβολή του Κατσουράνη, με τον Καραγκούνη να περνά στη θέση του: «Βρισκόμαστε στο Μουντιάλ με την Εθνική και κάνουμε ό,τι πει ο προπονητής μας. Φυσικά κανένας ποδοσφαιριστής δεν θέλει να βγαίνει αλλαγή στο 30’ η το 40’, όμως μπήκε στο γήπεδο ένας ποδοσφαιριστής (Καραγκούνης) με μεγαλύτερη πείρα. Δεν υπάρχει κάτι πέρα από αυτό. Όσο αγωνίστηκα προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για το αν πιστεύει ότι θα επηρεαστούν τα αδέρφια Τουρέ από την απώλεια του αδερφού τους: «Στον αγώνα θα το ξεχάσουν και θα προσπαθήσουν να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν. Κι αυτοί θέλουν τη νίκη».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: