Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Πάντα… Καλάθης!!

Ο Νικ Καλάθης παραμένει ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του γκαρντ. Δύσκολο να προχωρήσει του Τζίμερ Φριντέτ. Καθυστερεί ο Βεζένκοφ. Έρχεται ο Ιβάνοβιτς.

Πάντα… Καλάθης
Η καθυστέρηση του Νικ Καλάθη στην απάντηση που έχει κληθεί να δώσει στην εξαιρετική πρόταση του Παναθηναϊκού (περίπου 1,4 εκατ. ευρώ το χρόνο για τριετές συμβόλαιο) αναγκάζει τους «πράσινους» να εξετάζουν την αγορά για άλλες λύσεις. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει εγκαταλειφθεί η περίπτωση του 25χρονου γκαρντ, καθώς παραμένει ο μεγάλος στόχος, ωστόσο οι νταμπλούχοι θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

Μια από τις λύσεις που εξετάζονται, αλλά δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να προχωρήσει, για πολλούς λόγους, είναι αυτή του Τζίμερ Φριντέτ. Ο 25χρονος άσος (1,88μ.) είναι μεν ελεύθερος, αλλά υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από ομάδες του ΝΒΑ-μεταξύ των οποίων και οι Σπερς-και προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στις ΗΠΑ. Παράλληλα, δεν πρόκειται για… αντι-Καλάθη, αφού είναι περισσότερο σούτινγκ γκαρντ παρά πλέι μέικερ. Ο μεν Φριντέτ είναι καλός σκόρερ και εξαιρετικός σουτέρ, αλλά δεν διακρίνεται για τις οργανωτικές του ικανότητες τόσο, σε αντίθεση με τον Καλάθη που είναι άριστος οργανωτής, αλλά όχι και σουτέρ.

Αργεί ο Σάσα

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν απάντησε στην πρόταση του Παναθηναϊκού και φαίνεται να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Για τον 19χρονο Βούλγαρο υπάρχει ενδιαφέρον από Τουρκία, ενώ φημολογείται πως τον γλυκοκοιτάζει και ο Ολυμπιακός. Οι «πράσινοι» δεν θα περιμένουν πολύ τον παίκτη του Άρη, την ώρα που και η ομάδα του θέλει να κλείσει το θέμα το συντομότερο δυνατό, αφού τα 250.000 ευρώ που προβλέπονται ως ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του είναι ζωτικής σημασίας για την ΚΑΕ.

Έρχονται Ιβάνοβιτς και… εξελίξεις

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας (πιθανότατα την Τρίτη) στην Αθήνα. Θα έχει επαφές με τη διοίκηση της ΚΑΕ για ζητήματα σχεδιασμού και θα προχωρήσουν αρκετές υποθέσεις του νέου ρόστερ. Ο Ιβάνοβιτς θέλει να δώσει τις κατευθύνσεις του προτού πιάσει δουλειά με την εθνική Βοσνίας εν όψει των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ, τον ερχόμενο Αύγουστο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: