Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Κοντά σε Μρτζα και Κάλβο!

Αισιοδοξία στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Ντράγκαν Μρτζα και του Κάρλος Κάλβο. «Γέφυρες» επιστροφής ρίχνει ο Τζεμπούρ. Τελειώνει του τεχνικού διευθυντή.

Κοντά σε Μρτζα και Κάλβο
Λιγοστά είναι τα «μέτωπα» που έχουν μείνει ανοικτά στην ΑΕΚ, αλλά κι αυτά έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Πρώτο μέλημα είναι η απόκτηση σέντερ φορ και ο Ντράγκαν Μρτζα είναι ο πρώτος στόχος. Στον Σέρβο φορ, που έχει κάνει προσφυγή κατά του Ερυθρού Αστέρα, έχει γίνει μία πολύ καλή πρόταση και βρίσκονται σε καθημερινή επαφή μαζί του για να τον «ψήσουν». Ο 30χρονος άσος έχει ζητήσει λίγες μέρες προθεσμία, αλλά όσο δεν προκύπτουν άλλες προτάσεις, τόσο ωριμάζει μέσα του η ιδέα της μετακόμισης στην Ελλάδα.

Στο μεταξύ και μέχρι (ή αν) αποκτηθεί ο Μρτζα, διατηρείται «ανοικτή» η υπόθεση του Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός φορ έχει ρίξει «γέφυρες» επιστροφής στην ΑΕΚ, διατείνεται πως είναι ελεύθερος και φέρεται να επιθυμεί να ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα. Η «Ένωση» ασφαλώς και δεν είναι αδιάφορη μπροστά σε αυτή την προοπτική, αλλά θα πρέπει να υπάρξουν αποδείξεις κι όχι απλές διαβεβαιώσεις πως ο «τρομοκράτης» είναι ελεύθερος, την ώρα που φήμες τον θέλουν να δεσμεύεται ακόμη και τώρα με τον Ολυμπιακό.

Σε ό,τι αφορά στη θέση του αριστερού χαφ, η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ξάνθη για τον Κάρλος Κάλβο και αναμένει την απάντηση του Ισπανού. Αρχικά υπήρχε διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά μετά τη βελτιωμένη πρόταση που έγινε στον 29χρονο άσο είναι πιο κοντά από ποτέ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Τέλος, για το θέμα του τεχνικού διευθυντή, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φαίνεται πως αποτελεί την πρώτη επιλογή της ΑΕΚ, αλλά εφόσον η Λας Πάλμας ανέβει στην Primera Division θα είναι δύσκολο για τον άλλοτε άσο της «Ένωσης» να φύγει (έχοντας μάλιστα και συμβόλαιο) για να έρθει στην Ελλάδα. Η υπόθεση, πάντως, δεν θα σύρει πολύ ακόμη και η επόμενη εβδομάδα όλα δείχνουν πως θα βρει τους «κιτρινόμαυρους» με αντικαταστάτη του Νίκου Λυμπερόπουλου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: