Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

«Χρόνια Πολλά Κώστα Κατσουράνη»

katsouranis
Ο Κώστας Κατσουράνης έχει σήμερα (21/06) τα γενέθλια του και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του ευχήθηκε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.
Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ εύχεται Χρόνια Πολλά με υγεία και ό,τι καλύτερο στον Κώστα Κατσουράνη που έχει τα γενέθλιά του. Ο  εκ των αρχηγών του Δικεφάλου και της Εθνικής Ελλάδας γεννήθηκε στις 21/6/1979 στην Πάτρα κι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Δόξα Χαλανδρίτσας. Στα 18 του χρόνια έκανε το ντεμπούτο του στην Α’ Εθνική με τη φανέλα της Παναχαϊκής σε αγώνα με τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα.
Το 2002 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή για την ΑΕΚ, στην οποία παρέμεινε ως το 2006, διάστημα στο οποίο χρίστηκε διεθνής (στις 20.08.2003 κόντρα στη Σουηδία) και κατέκτησε το Euro 2004 ως βασικότατο στέλεχος της ομάδας του Οτο Ρεχάγκελ.
Το καλοκαίρι του 2006 η Μπενφίκα του Φερνάντο Σάντος ξόδεψε αρκετά για να τον κάνει δικό της και δικαιώθηκε. Ο «Κατσούρ» αναδείχτηκε μεταγραφή της σεζόν από τους προπονητής της πορτογαλικής λίγκας, ενώ το 2008 οι οπαδοί των Αετών τον ανέδειξαν σε παίκτη της χρονιάς για τη Μπενφίκα μπροστά από τουςΛουϊζάοΜάξι Περέιρα.
Το 2009 ο Κατσουράνης επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού  κι από τον Ιανουάριο του 2013 φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Την περασμένη σεζόν, ο  35χρονος μέσος ήταν ο πρώτος παίκτης του Δικεφάλου σε λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις αγωνιζόμενος τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στη μεσαία γραμμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: