Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Λεμονής: «Πάμε για πρόκριση χωρίς να έχουμε βάλει γκολ»

Ο Τάκης Λεμονής, μίλησε στο ραδιόφωνο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για το ματς με την Ιαπωνία, τις ελπίδες της εθνικής για πρόκριση και το ερχόμενο ματς με την Ακτή.

Λεμονής: «Πάμε για πρόκριση χωρίς να έχουμε βάλει γκολ»
Πίστη στις ικανότητες της Εθνικής ομάδας έδειξε με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος τόνισε πως μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου τη Βραζιλίας. Τι είπε για το μεταμεσονύχτιο ματς με την Ιαπωνία, τον όμιλό μας και την διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Βασίλη Σαμπράκο:

Για το παιχνίδι της Εθνικής με την Ιαπωνία

«Μου άρεσε αρκετά το ξεκίνημα της Εθνικής, στη συνέχεια φάνηκε πως θα ψάχναμε το γκολ με αντεπίθεση, κάτι που χαρακτηρίζει την Εθνική μας τα τελευταία χρόνια. Μετά την αποβολή οι παίκτες έδωσαν και την ψυχή τους για να πάρουμε το σημαντικό αυτό αποτέλεσμα για την συνέχεια».

Για τον «τελικό» με την Ακτή Ελεφαντοστού

«Είμαστε συνηθισμένοι σε ένα στυλ παιχνιδιού και θα είναι ρίσκο να το αλλάξουμε. Πρέπει να είμαστε περισσότερο επιθετικοί και να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας. Έχουμε γρήγορη αμυντική γραμμή και μπορούμε να τρέξουμε. Το ζητούμενο είναι πως πάμε να πάρουμε μια πρόκριση κι έχουμε ελπίδες να το κάνουμε χωρίς να έχουμε βάλει γκολ».

Για τις αντιπάλους μας στον Γ’ όμιλο

«Παλεύονταν και οι τρεις ομάδες από τον όμιλο. Με την Κολομβία μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι καλύτερο παρά τα 3 γκολ που δεχτήκαμε. Χθες η Ακτή αντέδρασε πολύ καλά μετά το 2-0».

Για το Μουντιάλ γενικότερα

«Με αφήνει πολύ ικανοποιημένο. Ζήτημα είναι αν έχουμε δει δυο άσχημα παιχνίδια. Άλλα ήταν λιγότερο καλά και άλλα πάρα πολύ καλά. Άξιζε το ξενύχτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: