Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Το Μουντιάλ του Μπενζεμά!!

Παίζει ως πραγματικός ηγέτης της εθνικής Γαλλίας. Και δικαίως έχει αποδοθεί αυτός ο τίτλος στον Καρίμ Μπενζεμά. Διότι τα επιτεύγματά του μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ το αποδεικνύουν.

Το Μουντιάλ του Μπενζεμά
Ριμπερί απόντος, ο Καρίμ Μπενζεμά είναι το πιο «βαρύ» όνομα στην εθνική Γαλλίας (ανεξάρτητα με την προτίμηση που έχει ο καθένας).

Και ήδη στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Μουντιάλ, έστω κι αν οι «τρικολόρ» δεν έχουν σκοτώσει κάποιο «θηρίο», ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης... επαληθεύει το ρόλο του ως ηγέτης αυτής της ομάδας.

Διότι «μπαμ-μπαμ» έχει φτάσει τα τρία γκολ (2 με Ονδούρα, 1 με Ελβετία) στη διοργάνωση και φιγουράρει στην πρώτη θέση μαζί με τους Φαν Πέρσι, Ρόμπεν και Μίλερ (έχει ματς λιγότερο). Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Γιατί εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους στην κορυφή –που έχουν μηδέν ασίστ-, ο Γάλλος φορ έχει... σερβίρει και δύο «έτοιμα» τέρματα σε ισάριθμους συμπαίκτες του.

Και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε ξεφύγει για τα καλά στον πίνακα των σκόρερ, δείγμα του... φεγγαριού που βρίσκεται.

Αλλά κόντρα στην Ελβετία έχασε πέναλτι (ο πρώτος Γάλλος στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων), στο ίδιο ματς δεν του μέτρησε γκολ... buzzer beater στο τέλος, ενώ στην πρεμιέρα (απέναντι στην Ονδούρα) θα μπορούσε να είχε κάνει χατ-τρικ, αλλά –σωστά- μέτρησε ως αυτογκόλ του Βαγιαδάρες το δεύτερο τέρμα των Γάλλων (που ουσιαστικά... ανήκει στον Μπενζεμά). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: