Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

«Πυροτέχνημα ο Γιώτας»!

10713_main
Στον Arena FM 89,4 μίλησε το μέλος της διοίκησης και πρώην γενικός γραμματέας του ΑΣ Άρης, Σάββας Αναστασίου για τον νέο διοικιτικό συμβούλιο με πρόεδρο τον Χάρη Παπαγεωργίου.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
Σήμερα θα συγκροτηθεί το πρώτο ΔΣ και εκεί θα δούμε τις αρμοδιότητες του καθενός
Για το αν το μεγάλο ενδιαφέρον οφείλεται ότι πρόεδρος στον ¨Αρη είναι ο Χάρης ο Παπαγεωργίου: «Ο Χάρης ο Παπαγεωργίου είναι σημαία για την ομάδα, ένας ανιδιοτελής άνθρωπος με ενωτικό χαρακτήρα και σίγουρα αυτό βοήθεια. Είναι πολύ καλό και για τον σύλλογο αλλά και για τον κ.Παπαγεωργίου. Οι άνθρωποι που τον πλαισιώνουν είναι πολύ αξιόλογοι, καθαρά δικές του επιλογές και αυτό επίσης είναι ένα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα.
Στο σημερινό συμβούλιο θα ειπωθούν και άλλα πράγματα και θα συζητηθούν και τα προβλήματα που απασχολούν τον σύλλογο».
Για τον κ.Παραμανίδη: «Ήταν το όνομα έκπληξη που μας ήρθε, είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ αξιόλογος, καθαρά «μπασκετάνθρωπος» και θα βοηθήσει στα τμήματα υποδομής του συλλόγου».
Αναφορικά με τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να γίνουν: «Θα κοιτάξουμε να συμμαζέψουμε τον σύλλογο, ήδη έχουν δρομολογηθεί κάποιες κινήσεις, υπάρχουν κάποιες συμφωνίες. Κανονίστηκε το αέριο, κάποιες παλιές οφειλές, βρεθήκαν κάποιες φόρμουλες».
Για τον κ.Γιώτα και την συνέλευση της Δευτέρας: «Να δούμε καταρχήν αν θα εμφανιστούν . Κατά 95% δεν θα παραβρεθεί. Μακάρι να εμφανιστούν μαζί με τους συνεργάτες του και να βρούμε και λύση. Δεν είμαι μέσα στο μυαλό του αλλά οι πράξεις του άλλα δείχνουν . Δεν έκανε αυτά που έπρεπε. Για μένα ήταν ένας άνθρωπος που ήτανε πυροτέχνημα για τον σύλλογο. Μας παρουσίασε… λαγούς και πετραχήλια και δεν έκανε απολύτως τίποτα. Μπορεί να τον ήταν και από την ΠΑΕ αυτοί που τον βάλανε ή μπορεί να ήταν και εξωτερικοί. Είχε και ένα επιτελείο που ήταν πιόνια του, τους εκμεταλλεύτηκε. Στο τέλος τον καταλάβανε και κάποιοι παραιτηθήκαν, πηδήξανε …από το καράβι».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: