Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Δεν την εγκαταλείπει, αφού δεν έχει λύση!!

Αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει τη λύση της «Ελληνικός Χρυσός», η οποία είναι η μοναδική που υπάρχει αυτή τη στιγμή, παρουσιάζεται ο Παναγιώτης Στεφανίδης παρά την αντίδραση του «Super 3».

Δεν την εγκαταλείπει, αφού δεν έχει λύση
Η πιθανή συμφωνία με την «Ελληνικός Χρυσός» είναι η μοναδική λύση που μπορεί να βασιστεί το βασικότερο μέρος των ελπίδων της ΠΑΕ Άρης για την εξασφάλιση του μεγαλύτερου μέρους του μπάτζετ της νέας σεζόν.

Ωστόσο, η αντίδραση από πλευράς Super 3 δημιουργεί πρόβλημα στον Παναγιώτη Στεφανίδη και την «ομάδα» του, αφού οι οργανωμένοι οπαδοί τάσσονται κατά αυτής της επιλογής.

Η ανακοίνωση

«Επειδή μας έχετε ζαλίσει τελευταία και επειδή εμείς είμαστε μεγαλωμένοι σε δρόμους και αλάνες από γονείς μεροκαματιάρηδες, που μας έχουν μάθει να ζούμε με αξιοπρέπεια και να τηρούμε τις αξίες και τις ιδέες μας... Το βρωμοχρυσό σας και τον μπ...λο σας... Οσο για το περίφημο "ΑΦΜ"... εμείς την ιστορία μας θα την ξαναγράψουμε και δεν θα την αλλάξουμε ποτέ... Αρης είμαστε και Αρης θα παραμείνουμε... ΥΓ.: Τα υπόλοιπα κουτοπόνηροι θα τα ακούσετε πολύ δυνατά στο Παλέ...».

Από την πλευρά του, ο κ. Στεφανίδης εμφανίζεται θορυβημένος από την παραπάνω εξέλιξη, αλλά επειδή δεν υπάρχει εναλλακτική πηγή εσόδων, δύσκολα θα εγκαταλείψει τις προσπάθειες επίτευξης οριστικής συμφωνίας, ειδικά αν πρόκειται για ένα ποσό 2 εκατ. ευρώ όπως φημολογείται.

Δεν αποκλείεται, πάντως, η διοίκηση μετά την εξέλιξη αυτή (αναμενόμενη κατά πολλούς) ίσως επιδιώξει συνάντηση με τους οργανωμένους πριν από τη γενική συνέλευση της επόμενης εβδομάδας που ούτως ή άλλως αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: