Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Η πρώτη τους φορά!!

Ελπίζουν να μην… πονέσουν στην πρώτη αναμέτρησή τους στα χρονιά Βοσνία και Νιγηρία, σε ένα καθοριστικό ματς για τον έκτο όμιλο.

Η πρώτη τους φορά
Στην Κουιάμπα αναμετρώνται απόψε (01:00, ΝΕΡΙΤ) για τον έκτο όμιλο Νιγηρία και Βοσνία σε έναν αγώνα που μπορεί να κρίνει ποια ομάδα θα ακολουθήσει το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση και την πρωτιά, Αργεντινή, στην επόμενη φάση.

Η πρωταθλήτρια Αφρικής απογοήτευσε στην πρεμιέρα μένοντας στο 0-0 με το Ιράν και έχει ανάγκη τη νίκη, αφού ειδάλλως πιθανότατα θα τελειώσει για τρίτο συνεχές Μουντιάλ την παρουσία της στους ομίλους. Ο Στέφεν Κέσι δεν υπολογίζει στον τραυματία Ομπαομπόνα. Η Βοσνία κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά μόνο αυτές κόντρα στην Αργεντινή και απόψε ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στην παρθενική της παρουσία σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν αποκλείεται ο Σάφετ Σούσιτς, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, να χρησιμοποιήσει αυτή τη φορά από την αρχή τον σκόρερ της πρεμιέρας Βεντάντ Ιμπίσεβιτς και να παίξει με δύο επιθετικούς.

Πιθανές συνθέσεις:

Νιγηρία (Στέφεν Κέσι, 4-5-1): Ενγεάμα, Άμπροουζ, Οσανίγουα, Ομερούο, Γιόμπο, Μίκελ, Ονάζι, Αζέζ, Μόουζες, Εμενίκε.

Βοσνία (Σάφετ Σούσιτς, 4-5-1 ή 4-4-2): Μπέγκοβιτς, Μούιτζα, Κολάσινατς, Μπίτσακτσιτς, Σπάχιτς, Μπέσιτς, Χαΐροβιτς (Ιμπίσεβιτς), Πιάνιτς, Ιμπίσεβιτς, Λούλιτς, Τζέκο.

Διαιτητής: Πίτερ Ο’ Λίρι (Νέα Ζηλανδία). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: