Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Γίνεται θρύλος ο Μασεράνο!!

Ο Χαβιέ Μασεράνο συμπληρώνει απόψε 100 συμμετοχές με την φανέλα της Αργεντινής. Το 2003 η «πρώτη» του, τέταρτος πλέον στη λίστα με τις συμμετοχές.

Γίνεται θρύλος ο Μασεράνο!
Στο σημερινό αγώνα της Αργεντινής με το Ιράν ο Χαβιέρ Μασεράνο γιορτάζει.

Δεν έχει γενέθλια, ούτε γιορτή. Συμπληρώνει 100 συμμετοχές με την φανέλα της Αργεντινής.

Αλλά ας γυρίσουμε το χρόνο πίσω και το 2003 όταν και έπαιζε στην Ρίβερ Πλέιτ. Στις 16 Ιουλίου και στην ηλικία των 21 ετών θα κάνει το ντεμπούτο του με την «αλμπισελέστε» σε ένα φιλικό. Και τι φιλικό, με την Ουρουγουάη!

Στο Μουντιάλ της Γερμανίας το 2006 δεν θα χάσει λεπτό σε αγώνα της Αργεντινής και το 2010 θα του δοθεί το περιβραχιόνιο της «γαλανόλευκης».

Ο 30χρονος πια Μασεράνο βρίσκεται με τις εκατό συμμετοχές στην τέταρτη θέση στην λίστα με τους παίκτες με τις πιο πολλές. Με τα ονόματα που βρίσκονται από πάνω αλλά και από κάτω αυτόματα γίνεται θρύλος για την εθνική Αργεντινής.

Πρώτος στην σχετική λίστα βρίσκεται ο Χαβιέρ Ζανέτι με 145 συμμετοχές και τον ακολουθεί ο Ρομπέρτο Αγιάλα με 115. Μια θέση πάνω από τον Μασεράνο βρίσκεται ο Ντιέγκο Σιμεόνε με 109. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι στην έκτη θέση και τις 94 ενώ μια θέση πιο κάτω βρίσκεται ο Μέσι και τις 91.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: