Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Ανακοινώνει Λάσμε, πάει για Καλάθη η Εφές!!

Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Στεφάν Λάσμε η Αναντολού Εφές, ενώ σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο επόμενος μεγάλος στόχος της είναι ο Νικ Καλάθης. Αποχωρούν Γκόρντον και Βασιλειάδης μεταξύ άλλων.

Ανακοινώνει Λάσμε, πάει για Καλάθη η Εφές
Τον μπελά τους έχουν βρει οι ελληνικές ομάδες από την Αναντολού Εφές. Μετά τον Στράτο Περπέρογλου που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, σειρά παίρνει ο… Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, μέσα στη μέρα ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Στεφάν Λάσμε στην τουρκική ομάδα, καθώς ο Γκαμπονέζος σέντερ έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και δεν δέχτηκε την πρόταση των «πράσινων» με μειωμένες (σε σχέση με αυτές που θα προβλέπονταν αν έμενε βάσει της περσινής συμφωνίας) αποδοχές.

Παράλληλα, ο «Ντούντα» έχει βάλει στο μάτι τον Νικ Καλάθη για τη θέση του πλέι μέικερ, με τον ομογενή άσο να διεκδικείται από το «τριφύλλι» και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ και οι Γκρίζλις ελπίζουν να παραμείνει στο δυναμικό τους.

Οι Τζαμόν Γκόρντον (που ενδέχεται να απασχολήσει τον Ολυμπιακό), Κώστας Βασιλειάδης (που έχει πρόταση από τη Μάλαγα), Στάνκο Μπάρατς, Ντι Τζέι Στέφενς (που πέρασε από Ηλυσιακό) και Ντούσκο Σαβάνοβιτς αποχωρούν από την Εφές, ενώ αμφίβολο είναι το μέλλον του Ζόραν Πλάνινιτς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: