Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

(Ξανά)έγραψε ιστορία ο Ναβάρο!!

Στην κορυφή των πρώτων σκόρερ στην ιστορία των πλέι οφ της ACB, βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, την ίδια μέρα που έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές σε «κλάσικο».

(Ξανά)έγραψε ιστορία ο Ναβάρο!
Ένας ζωντανός θρύλος του ισπανικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έγραψε και πάλι με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία των πλέι οφ της ACB.

To «σπάσιμο» της έδρας της Ρεάλ Μαδρίτης που έκανε την Πέμπτη η Μπαρτσελόνα (98-93) κάνοντας το 1-0 στην σειρά των τελικών, συνοδεύτηκε με δύο ξεχωριστά ρεκόρ για τον αρχηγό των «μπλαουγκράνα».

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος σούπερ-σταρ ήθελε 14 πόντους για να περάσει τον Χουάν Αντόνιο Σαν Επιφάνιο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία των πλέι οφ που γίνονται από το 1983 και χάρη στην ευστοχία του από την γραμμή των βολών, πέτυχε ακριβώς τους πόντους που ήθελε για να μείνει μόνος στην πρώτη θέση με 506 πόντους.

Η κορυφαία τριάδα:

1 Χουάν Κάρλος Ναβάρο (506 πόντοι)
2 Χουάν Αντόνιο Σαν Επιφάνιο (505 πόντοι)
3 Ζόρντι Βιγιακάμπα (454 πόντοι)

Επιπλέον, μαζί με το ιστορικό αυτό επίτευγμα, ο Ναβάρο πέρασε στην κορυφή της σχετικής λίστας με τους παίκτες που έχουν τις περισσότερες συμμετοχές σε ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης (52). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: