Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Παπαθανασάκης για όλα!

Minolta DSC
Για όλα τα θέματα  που αφορούν τον  Ηρακλή και το ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει αναφέρθηκε ο Σπύρος  Παπαθανασάκης  . Ο ομογενής επιχειρηματίας  από τον Καναδά  , τόνισε ότι απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να αναλάβει τους «κυανόλευκους». Αναφέρθηκε στις επαφές που έχει με τους ανθρώπους της ομάδας και τον πρόεδρο, Θόδωρο Παπαδόπουλο και έδειξε έτομος να στείλει χρήματα ακόμα και σήμερα(20/6).
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σπύρος Παπαθανασάκης στον Arena FM 89,4:
«Είχα έρθει τον Μάρτιο  στην Αθήνα και τα παιδιά μου μίλησαν για τον Ηρακλή. Αγάπησα την Θεσσαλονίκη, είχα επαφή και μετά επέστρεψα. Είδα και το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών.
Οι δικηγόροι προσπαθούν να τελειώσουν την όλη η ιστορία. Θέλουμε να γίνει μια καθαρή δουλειά, αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Αλλά είναι πολύ σημαντικό για μένα και θέλω να τελειώσει γρήγορα».
Για τις επαφές με τον κ.Παπαδόπουλο: «Θα του στείλω ένα χαρτί σήμερα και άμα είναι εντάξει , προχωράμε. Του έχω ετοιμάσει μια πρόταση, αν την δεχτεί ο κ.Παπαδόπουλος θα είμαστε οκ. Θέλω να δω ακόμα αν όλα αυτά που μου έχουν πει, όλα αυτά που μου έχουν μεταφέρει, είναι εντάξει».
Για το αν θα στείλει χρήματα: «Έχουμε προβλήματα με αρκετούς παίκτες, οι ποδοσφαιριστές είναι η καρδιά της ομάδας. Θέλω να βοηθήσω και θέλω να στείλω κάποια χρήματα. Θα τα στείλω σήμερα, θα μιλήσω με τον Γιώργο τον Μπέζα. Το ακριβές ποσό δεν το γνωρίζω ακόμα».
Για τα 250.000 δολάρια που ακούγονται: «Και παραπάνω άμα χρειαστούν , θα τα στείλω».
Για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες: «Έχω εταιρίες και έχω δύναμη από πίσω. Έχω πολύ καλές σχέσεις με την κυβέρνηση.
Για την δύναμη του κόσμου: «Είδα πολύ πάθος στον κόσμο του Ηρακλή. Μου άρεσε πάρα πολύ, έμεινα έκπληκτος. Ήμουν στις σουίτες και ήθελα να πάω στην θύρα 10. Αλλά μου είπαν καλύτερα να μην πάω. Ήταν εκπληκτική ατμόσφαιρα δεν το έχω ζήσει αυτό στον Καναδά. Είμαι διατεθειμένος να βάλω όσα χρήματα χρειαστούν για να ανέβει η ομάδα. Μέχρι 3 εκ.ευρώ που είπατε μπορώ να τα βάλω.».
Για τον αν μίλησε με τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Όχι δεν έχω μιλήσει ακόμα , αλλά ήμουνα και εγώ προπονητής και γνωρίζω αρκετά πράγματα»
Για τις επόμενες κινήσεις: «Θα ήθελα να πάρω και τις μετοχές της ομάδας. Το πρώτο χρόνο θα έχω δυσκολίες και δεν θα μπορώ να είμαι εκεί κάθε μέρα.
Οι ακαδημίες για μένα είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Θα δώσω μεγάλο βάση για αυτό».
Για το πότε θα έρθει στην Θεσσαλονίκη: «Θα μιλήσω με τον Γιώργο τον Μπέζα και αν χρειάζεται να έρθω θα έρθω. Μπορεί και την Δευτέρα αλλιώς μέσα στις επόμενες 2-3 βδομάδες θα είμαι εκεί».
Για τις εγκαταστάσεις: «Με λίγη δουλειά, μπορεί να γίνει κάτι καλό. Έχει μεγάλες προοπτικές».
Αναφορικά με το πώς είδε την ομάδα: «Άμα μίλαγα στα παιδιά τον Μάρτιο, ή και ακόμα νωρίτερα είμαι σίγουρος ότι αυτή την στιγμή η ομάδα θα ήταν στην Σούπερ Λιγκ. Οι πρώτες επαφές ξεκίνησαν τον Μάρτιο. Άμα είχανε λίγη βοήθεια ο προπονητές και οι παίκτες , τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα».
Ένα μήνυμα προς τον κόσμο: «Αγάπησα την Θεσσαλονίκη, αγάπησα την ομάδα, έχει ιστορία και είναι κάτι διαφορετικό και ωραίο. Άμα δουλέψουμε μαζί μπορούμε να κάνουμε μια πολύ δυνατή ομάδα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: