Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Μια… οικογένεια στα δύο!!

Γερμανία και Γκάνα αναμετρώνται απόψε για τον έβδομο όμιλο και δύο αδέρφια, ο Ζερόμ και ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, θα βρεθούν σε αντίπαλα «στρατόπεδα».

Μια… οικογένεια στα δύο
Το 800ο ματς στην ιστορία του Μουντιάλ, ανάμεσα σε Γερμανία και Γκάνα, έχει μια ιδιαιτερότητα. Μια οικογένεια χωρίζεται στα δύο, αφού ο Ζερόμ Μπόατενγκ θα συναντήσει τον ετεροθαλή αδερφό του Κέβιν Πρινς. Πρόκειται, πάντως, για το δεύτερο οικογενειακό «εμφύλιο», αφού οι δύο τους είχαν κοντραριστεί και πριν από τέσσερα χρόνια στη Νότιο Αφρική, με τα «πάντσερ» να επικρατούν 1-0.

inner

Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ μετά το επιβλητικό 4-0 επί της Πορτογαλίας θέλει να «καθαρίσει» πρόωρα με την πρόκριση. Ο Ματς Χούμελς ίσως μείνει εκτός μετά το σχίσιμο στο μηρό του στην πρεμιέρα, ενώ μια θέση διεκδικούν Κεντίρα και Σβαϊνστάιγκερ. Ο Ακουάσι Άπια δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για τους Αφρικανούς, που αν χάσουν… χάνονται, καθώς προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα από τις ΗΠΑ.

Πιθανές συνθέσεις:

Γερμανία (Γιόακιμ Λεβ, 4-3-3): Νόιερ, Μπόατενγκ, Μερτεζάκερ, Χούμελς (Μουστάφι), Χέβεντες, Κρόος, Λαμ, Σβαϊνστάιγκερ (Κεντίρα), Εζίλ, Γκέτσε, Μίλερ.

Γκάνα (Ακουάσι Άπια, 4-2-3-1): Ντάουντα, Οπάρε, Μενσά, Μπογέ, Ασαμόα, Εσιέν, Μουντάρι, Ατσού, Μπόατενγκ, Α. Αγιού, Γκιάν.

Διαιτητής: Σάντρο Ρίτσι (Βραζιλία). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: