Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Ένταση στη Φιλαδέλφεια!

Στιγμές έντασης υπήρξαν στη Φιλαδέλφεια στη διάρκεια των παράλληλων συγκεντρώσεων για το γήπεδο της ΑΕΚ. Η παρουσία του Άρη Βασιλόπουλου ανάμεσα στους ελάχιστους αντιφρονούντες εξόργισε τους οπαδούς.

Ένταση στη Φιλαδέλφεια
Από έντονες αντεγκλήσεις συνοδεύτηκαν οι (παράλληλες) συγκεντρώσεις που ήταν προγραμματισμένες την Παρασκευή στη Νέα Φιλαδέλφεια με αντικείμενο το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Την ώρα που το συντονιστικό των κατοίκων οι οποίοι εκφράζουν ενστάσεις στην επιστροφή της «Ένωσης» συγκέντρωνε λιγότερα από 30 άτομα, το «παρών» στην αντίστοιχη συγκέντρωση των οπαδών έδιναν περίπου 400 εξ αυτών.

Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, σημειώθηκε ένταση μεταξύ των δυο πλευρών, η οποία επεκτάθηκε ακόμα περισσότερο, αφότου στην Πλατεία Πατριάρχου έφτασε και ο νέος Δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος.

Κι αυτό διότι η εμφάνιση του (μετά τις γνωστές θέσεις και αναδιπλώσεις του στο θέμα του γηπέδου) εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο τους οπαδούς της ΑΕΚ. Με την επέμβαση και της Αστυνομίας ωστόσο δεν πήραν περαιτέρω έκταση τα συμβάντα, κατά τη διάρκεια των οποίων προκλήθηκαν και υλικές ζημιές στον πολιτιστικό χώρο «Στρούγκα».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: