Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Στην… απομόνωση ο Αναστασιάδης!

Την επιθυμία να μην μπλέκουν στα… πόδια του άτομα από τον ΠΑΟΚ που δεν τους θέλει μέσα στο αγωνιστικό τμήμα φέρεται να έχει εκφράσει ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ελπίζουν για Νάτχο οι Θεσσαλονικείς.

Στην… απομόνωση ο Αναστασιάδης
Σε απόσταση θέλει να έχει ορισμένα άτομα στον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι έμπειρος προπονητής δεν θέλει στο γήπεδο τίποτα και κανέναν που να θυμίζει το παρελθόν. Μάλιστα, στη συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη ότι μόνο εκείνος και μόνο θα αποφασίσει ποιοι θα δουλεύουν στην ομάδα, με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να μη του χαλάει το χατίρι.

Σύμφωνα με τη SportDay, o 61χρονος προπονητής δεν θέλει να βλέπει τον Ιωσηφίδη να γυρνάει στα πόδια του. Από την άλλη, θα προτιμούσε να βρίσκεται μακριά και ο Κωνσταντινίδης. Και οι αλλαγές συνεχίζονται.

Όσον αφορά τώρα την ανανέωση του Αθανασιάδη, η εφημερίδα γράφει ότι δεν έχουν γίνει ραντεβού για την επέκταση του συμβολαίου του και ούτε έχει υπογράψει. Ωστόσο, η συνάντηση των δύο πλευρών έχει προγραμματιστεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο εξακολουθούν να πιστεύουν ότι τελικά ο Μπίμπρας Νάτχο θα απαντήσει θετικά, αν και ο μάνατζέρ του προβάλει παράλογες απαιτήσεις που φτάνουν τα 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά», κάποια στιγμή η πλευρά του Ισραηλινού χαφ θα αναγκαστεί να ρίξει τις απαιτήσεις της κοντά στις 700 με 800.000 ευρώ, αφού έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση στον παίκτη (από τις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον).

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν επαφές για τον Χουάν Ινσαουράλδε, με την πρόταση του ΠΑΟΚ στην Σπαρτάκ Μόσχας και προτείνουν ένα ποσό κοντά στις 550.000 ευρώ ετησίως, για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον Αργεντινό να έχει 1 εκατ. ευρώ συμβόλαιο για τα επόμενα δύο.

Ουσιαστικά οι Θεσσαλονικείς προτείνουν στους Ρώσους να καλύψουν κοντά στις 900.000 ευρώ, ενώ προτείνουν ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο στον Αργεντινό στόπερ σε σχέση με αυτό που έχει αυτή τη στιγμή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: