Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Αποθεώθηκαν οι διεθνείς!!

Τον χρόνο να χαλαρώσουν είχαν οι διεθνείς την επόμενη της υπερπροσπάθειας με την Ιαπωνία. Οι περισσότεροι παίκτες έμειναν στο ξενοδοχείο, ενώ κάποιοι άλλοι επέλεξαν το εμπορικό κέντρο στο Αρακαζού.

Αποθεώθηκαν οι διεθνείς
Ο Φερνάντο Σάντος έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Παρασκευή προκειμένου να αποφορτιστούν σωματικά και πνευματικά. Οι διεθνείς Γιάννης Μανιάτης, Φάνης Γκέκας, Ορέστης Καρνέζης, Κώστας Μανωλάς, Γιάννης Φετφατζίδης, Βαγγέλης Μόρας και Παναγιώτης Ταχτσίδης βρέθηκαν στο εμπορικό κέντρο του Αρακαζού και έγιναν δεκτοί με θαυμασμό από τον κόσμο.


Μικροί και μεγάλοι Βραζιλιάνοι φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες, πήραν αυτόγραφα και εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την παρουσία της Εθνικής ομάδας στο Αρακαζού. Παρά τη σωματική κόπωση από το ματς κόντρα στους Ασιάτες, οι ποδοσφαιριστές της «γαλανόλευκης» δεν χάλασαν το χατίρι σε κανέναν που τους πλησίασε για μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο.

Η παραμονή τους στο εμπορικό κέντρο διήρκησε περίπου μία ώρα και στη συνέχεια επέστρεψαν στο ξενοδοχείο για να ξεκινήσουν την αποκατάσταση (μασάζ κτλ), όπως προβλέπεται πάντα μετά από τα παιχνίδια. Εξάλλου, η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τον δεύτερο «τελικό» με την Ακτή Ελεφαντοστού θα αρχίσει το Σάββατο στο προπονητικό κέντρο «Estadio Lourival Baptista».

Δείτε στη WEB TV πλάνα από την παρουσία των διεθνών στο εμπορικό κέντρο.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: