Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Μήπως τους κάνει πλάκα ο Μισέλ;

«Ντου από Παντού» για την τρομερή Γαλλία που δείχνει ασταμάτητη. Δεν της λείπει τίποτα για να φτάσει ψηλά στο Μουντιάλ. Λέτε να τους κάνει καμιά πλάκα ο Πλατινί;Φοβερή η Γαλλία. Σα να βλέπεις την ομάδα από παλιότερες εποχές. Γρήγορη, τεχνική, αποτελεσματική.

Η άμπαλη
Πού να φτουρήσει η άμπαλη Ελβετία, δηλαδή; Κι έτσι ο Μισέλ Πλατινί έκανε μια
χόρτα την ομάδα του Μπλάτερ.

Την πλάκα
Τώρα, λοιπόν, που το σκέφτομαι λίγο παραπάνω, αναρωτιέμαι μήπως τελικά τους κάνει καμία πλάκα ο Πλατινί εκεί στο μουντιάλ.

Ολοκληρωμένη
Η Γαλλία, δηλαδή, είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες ομάδες που έχουμε δει στην διοργάνωση. Και δεν ήταν τυχαία η εμφάνισή της την πρώτη αγωνιστική.

Και δέκα
Μάλιστα, με τις ευκαιρίες που έχασε απόψε η Γαλλία θα μπορούσε να βάλει ακόμα και δέκα γκολ. Τόσες φάσεις έφτιαξε για γκολ.

Δεν της λείπει τίποτα
Τι της λείπει της Γαλλίας, λοιπόν; Δεν έχει παίκτες με προσωπικότητα; Δεν έχει ομαδικότητα; Δεν έχει φανέλα; Γιατί να μην πάει μακριά στην διοργάνωση;

Γυαλίζει το μάτι του
Και κάτι τελευταίο. Πρώτη φορά βλέπω να γυαλίζει έτσι το μάτι του Μπενζεμά. Συνήθως παίζει νωχελικά. Τώρα δείχνει να μην κρατιέται με τίποτα. Σε φοβερή κατάσταση είναι. Εδώ ακόμα κι όταν ο διαιτητής σφύριζε την λήξη, αυτός σκόραρε...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: