Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Όχι κι αυτή θύμα!!

Η Αργεντινή δεν θέλει να ακολουθήσει το κακό παράδειγμα Ισπανίας και Αγγλίας και κόντρα στο Ιράν σκοπεύει να παρουσιάσει αποδείξεις για τις «άγριες» διαθέσεις της.

Όχι κι αυτή θύμα
Αρκετά φαβορί είτε απογοητεύουν είτε αποχαιρέτησαν ήδη… Η Αργεντινή δεν θέλει να έχει τη δική τους τύχη και ο αποψινός αγώνας με το Ιράν (19:00, ΝΕΡΙΤ) για τον έκτο όμιλο στο Μπέλο Οριζόντε προσφέρεται για αποδείξεις.

Μετά την αγχώδη νίκη με 2-1 επί της Βοσνίας στην πρεμιέρα, η ομάδα του Αλεχάνδρο Σαμπέγια αντιμετωπίζει τους μαχητικούς Ασιάτες που στην πρεμιέρα απέσπασαν ισοπαλία από τη Νιγηρία. Το φαβορί αναμένεται να παίξει φουλ επίθεση (μιας και με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση), με την τετράδα Ντι Μαρία, Μέσι, Αγουέρο και Ιγκουαΐν, ενώ μια θέση στα χαφ διεκδικούν Γκάγκο και Μασεράνο. Στον αντίποδα, η ομάδα του Κάρλος Κεϊρός γνωρίζει πως η πρόκριση δεν κρίνεται γι’ αυτή απόψε, αλλά μάλλον στο ματς με τη Βοσνία.

Μια και μόνο φορά έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στο παρελθόν. Ήταν το 1977, σε φιλικό επίπεδο στη Μαδρίτη, με το σκορ να είναι 1-1.

Πιθανές συνθέσεις:

Αργεντινή (Αλεχάνδρο Σαμπέγια, 4-3-3): Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Γκαράι, Φερνάντες, Ρόχο, Μασεράνο, Ροντρίγκες (Γκάγκο), Ντι Μαρία, Μέσι, Αγουέρο, Ιγκουαΐν.

Ιράν (Κάρλος Κεϊρόζ, 4-2-3-1): Χαγκίγκι, Μονταζέρι, Χοσεϊνί, Σαντέκι, Ποολάντι, Νεκουνάμ, Τεϊμουριάν, Χεϊντάρι, Χαϊσάφι, Ντεγιάγκα, Γκοσανεϊχάντ.

Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: