Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Συνεχίζουν οι «300 του Π.Α.Ο.Κ.»

Για μία ακόμη χρονιά και για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. εφαρμόζει το ειδικό χορηγικό πρόγραμμα οι «300 του Π.Α.Ο.Κ.», που δίνει την δυνατότητα στους επιχειρηματίες φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ. να συνδυάσουν την αγάπη τους για την ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Η Κ.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ απευθύνεται στους φιλάθλους της ομάδας μας που είναι επιχειρηματίες και θα ήθελαν με χαμηλό κόστος να προβάλλουν την εταιρία τους μέσω του μπασκετικού Π.Α.Ο.Κ., βοηθώντας ταυτόχρονα την ομάδα που αγαπούν και δημιουργώντας την Χορηγική Δύναμη "Οι 300 του Π.Α.Ο.Κ.".

Το χαμηλό κόστος για την συμμετοχή στους Υποστηρικτές – Συνεργάτες της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., δίνει σχεδόν σε όλους την ευκαιρία να προβάλλουν την εταιρεία τους σε δύσκολους καιρούς, με σύγχρονα και ανταποδοτικά εργαλεία Marketing, αξιοποιώντας έτσι την τεράστια δυναμική που προσφέρει ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. καθώς και με προσφορές και εκπτώσεις προς αυτούς.

ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΄΄Οι 300 ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.΄΄

1.Δικαίωμα χρήσης της φράσης «Επίσημος Υποστηρικτής» της Κ.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ. καθώς και του λογότυπου της Κ.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ. στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.

2.Αναφορά σε Δελτίο Τύπου μετά το κλείσιμο της συμφωνίας, μέσω όλων των μέσων επικοινωνίας (γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο).

3.Δημιουργία Ειδικού Πίνακα Λογότυπων (Panel) στην κεντρική είσοδο του γηπέδου, με την επωνυμία «Οι 300 του Π.Α.Ο.Κ.».

4.Παραχώρηση Εισιτήριων Διαρκείας αξίας του 50% της χορηγίας. Δηλαδή:                                                                                                                

Ένα (1) Εισιτήριο Διαρκείας 2014 – 2015 κατηγορίας V.I.P. SILVER και ένα (1) Εισιτήριο Διαρκείας κατηγορίας WHITE, ή                                      

Τέσσερα (4) Εισιτήρια Διαρκείας 2014 – 2015 κατηγορίας BLACK και δύο (2) Εισιτήρια Διαρκείας κατηγορίας WHITE, ή                                                

Έξι (6) Εισιτήρια Διαρκείας 2014 – 2015 κατηγορίας WHITE.

Τα εισιτήρια αυτά θα είναι στο Α.Φ.Μ. της εταιρίας, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα εναλλαγής των φιλάθλων – προσκεκλημένων και περιλαμβάνονται οι αγώνες για το Ελληνικό Πρωτάθλημα της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ καθώς και για το EUROCUP.

5.Προβολή του λογοτύπου της εταιρίας στην Επίσημη Ιστοσελίδα της Κ.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ. σε ειδική καταχώρηση των Συνεργατών «Οι 300 του Π.Α.Ο.Κ.».

6.Δυνατότητα προωθητικών ενεργειών/ εκδηλώσεων στο P.A.O.K. SPORTS ARENA (δειγματοδιανομές, διαγωνισμούς, κληρώσεις, προσφορές).

Δυνατότητα πληρωμής του ποσού των 1.000, 00 ευρώ για τα παραπάνω προνόμια με τους παρακάτω τρόπους:                             
Με Πιστωτική Κάρτα σε 6 άτοκες δόσεις ή                                                                           Με  μία επιταγή ή Με μετρητά.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κ. Στύλα Κωνσταντίνο στο 6945 80 60 64 από τις 09:00 – 21:00 ή μέσω Email στο marketing@paokbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: