Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Συνέχεια στο πράσινο… παιδομάζωμα!

Ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε χθες στο ρόστερ του τον 17χρονο γκαρντ, Αντώνη Κόνιαρη που υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και φουλάρει πλέον για τον Λευτέρη Μποχωρίδη του Άρη.

Συνέχεια στο πράσινο… παιδομάζωμα
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε εξαγγείλει την Ελληνοποίηση του ρόστερ του Παναθηναϊκού με φόντο το μέλλον και χθες προστέθηκε στο παζλ ένα ακόμα κομμάτι για την υλοποίηση αυτού του στόχου. Ο Αντώνης Κόνιαρης υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο αφού ολοκληρώθηκε η συμφωνία των «πράσινων» με τον ΠΑΟΚ για την αγορά του 17χρονου ύψους 1.92 γκαρντ, που σύμφωνα με όσους τον γνωρίζουν καλά, έχει στοιχεία Δημήτρη Διαμαντίδη.

Μετά τους Παπαγιάννη και Λούντζη ο Κόνιαρης ενισχύει το δυναμικό των «πράσινων» που έχουν πλέον δέκα έλληνες στο ρόστερ τους. Μάλιστα οι υπόλοιποι, Διαμαντίδης, Μαυροκεφαλίδης, Φώτσης, Γιάνκοβιτς, Παππάς, Χαραλαμπόπουλος και Διαμαντάκος, αναμένεται να αποκτήσουν σύντομα και άλλη… παρέα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει εκ νέου διαπραγματεύσεις με τον Άρη για την αγορά των δικαιωμάτων του Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, θέλει να ολοκληρώσει τη βασική περιφερειακή γραμμή (υπάρχουν ήδη Διαμαντίδης, Νέλσον, Σλότερ και Παππάς) της ομάδας με τον βασικό πλέι μέικερ της Εθνικής Νέων-Ανδρών και η ΚΑΕ θα κάνει τα πάντα για να πέσουν οι οικονομικές απαιτήσεις των «κίτρινων» για να γίνει πράξη και αυτή η σημαντική προσθήκη. Στο συμβόλαιο του παίκτη δεν υπάρχει ρήτρα, οι απαιτήσεις της ομάδας ανέρχονται στις 500 χιλιάδες ευρώ, αλλά εκτιμάται πως οι νέες συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο. Για τον παίκτη πάντως, ενδιαφέρονται και αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Σε ότι αφορά το θέμα της απόκτησης φόργουορντ, η αναζήτηση συνεχίζεται κάτω από άκρα μυστικότητα και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν ανακοινώσεις για τον παίκτη που ενδιαφέρει τους «πράσινους».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: