Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Χαλάρωμα πριν το τελευταίο φιλικό!

Πεσμένοι ρυθμοί προπόνησης για τον Εργοτέλη ενόψει του τελευταίο του φιλικού επί κυπριακού εδάφους ενάντια στην Δόξα Κατοκωπίας. Επιστρέφει το Σάββατο το μεσημέρι στο Ηράκλειο η ομάδα.

Χαλάρωμα πριν το τελευταίο φιλικό
Έτοιμος για το τελευταίο του φιλικό αγώνα επί κυπριακού εδάφους είναι ο Εργοτέλης που θα τεθεί αντιμέτωπος με την Δόξα Κατοκωπίας στις 18:00 στο Μακάρειο Στάδιο Λευκωσίας.

Νωρίτερα εντός της ημέρας πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδας, με τον Χουάν Φεράντο να… χαλαρώνει τους ποδοσφαιριστές του λίγες ώρες πριν το ματς.

Όλους του παίκτες θα έχει στην διάθεσή του ο τεχνικός των Ηρακλειωτών, καθώς και ο Βαλάντης Κοζορώνης που κατά την διάρκεια της χθεσινής απογευματινής προπόνησης της ομάδας ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, σήμερα προπονήθηκε κανονικά.

Το Σάββατο θα ολοκληρωθεί κι επίσημα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Εργοτέλη στον Άγρο της Κύπρου κι εντός της ίδια μέρας, θα αναχωρήσει στις 11:00 το πρωί από το αεροδρόμιο της Πάφου, με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» στη 13:10.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: