Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

«Το κλίμα είναι πολύ θετικό και ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα»

Τσαγκρώνης
Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης φιλοξενήθηκε στον Arena fm 89,4 και αναφέρθηκε στο ζήτημα με τις προσκλήσεις των διεθνών και για το «οικογενειακό» κλίμα που υπάρχει στην Εθνική ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε
«Μια χαρά είναι τα πράγματα, τα παιδιά έχουν όρεξη. Κάτι καινούργιο γεννιέται σε αυτή τη φάση και ελπίζουμε ότι θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο τέλος».
Για το αν μιλήσανε με τους παίκτες: «Όταν είχαμε έρθει οι παίκτες είχαν αποσυρθεί και μιλήσαμε μόνο με τους προπονητές. Τώρα ετοιμαζόμαστε να κατέβουμε κάτω πριν την προπόνηση για να τους δούμε. Το κλίμα που μας μετέδωσαν οι προπονητές είναι θετικό, είναι ευχαριστημένοι με την παρουσία των παιδιών και την προσπάθεια που κάνουν και ελπίζουμε να έχουμε κάτι το θετικό στο τέλος».
Στη συνέχεια πρόσθεσε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ: «Η συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι κάτι το πολύ σοβαρό πιστεύω. Από την άλλη πλευρά μας παρέχει του χρόνου να συμμετέχουμε στο πανευρωπαϊκό για το ποιος θα πάει στους Ολυμπιακούς το 2016. Θέλω να τονίσω ότι η συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο είπα και προηγούμενα ότι ξεφύγαμε από μία προκριματικά φάση με τόσους κινδύνους με πάρα πολλά έξοδα που θα είχαμε για να δώσουμε προκριματικούς και πιστεύω ότι δεν θα είχαμε κερδίσει τίποτα σε αντίθεση ότι έχουμε κερδίσει πολλά με τη συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο».
Για το ζήτημα με τις προσκλήσεις των παικτών υπογράμμισε: «Το θέμα του Κουφού είναι ένα τελείως διαφορετικό πράγμα. Με τους παίκτες μας στην Ελλάδα δεν αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα. Μάλιστα μπορώ να πω το αντίθετο ότι όλα τα παιδιά θέλουν να βοηθήσουν την Εθνική ομάδα. Τώρα το θέμα του Κουφού είναι κάτι που δεν μπορεί να εξηγήσει κανείς τη συμπεριφορά του δεδομένου ότι την μία μέρα σε παίρνει τηλέφωνο σου λέει εντάξει στείλτε μου το εισιτήρια και ενώ περιμένεις να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, έρχεται η απάντηση και λέει ότι δεν έρχομαι. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί κανείς να εξηγήσει την συμπεριφορά του. Ίσως να υπάρχουν και άλλοι παράγοντες στην συμπεριφορά του Κουφού και να επηρεάζεται. Μέσω του μάνατζέρ του ειδοποιηθήκαμε, ο οποίος παίζει κυρίαρχο ρόλο και δεν ξέρουμε ποιος είναι ο ρόλος του».
Για τον Καλάθη: «Ο Καλάθης είναι εδώ, συμμετέχει. Η συμπεριφορά του είναι πάρα πολύ καλή, πολύ θετική και το σημαντικότερο είναι ότι μας μετέδωσαν οι προπονητές ότι υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ των παιδιών».
Για το Ευρωπαϊκό των Νέων στην Κρήτη κατέληξε: «Αν έπαιζε η Εθνική στους τελικούς θα ήταν διαφορετικό, διότι στο κρίσιμο παιχνίδι που παίξαμε με την Κροατία ήταν πάνω από 2.500 χιλιάδες τέτοια εποχή μέσα στο γήπεδο. Όπως καταλαβαίνεται θα ήταν διαφορετικό αν παίζαμε τελικό ή ημιτελικό. Δεν το κατορθώσαμε αυτό λόγω των γεγονότων που συνέβησαν. Ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ αυτή η ομάδα, από τραυματισμούς και από άλλα γεγονότα που τα ξέρετε. Πιστεύω ότι που κατορθώσανε να πάρουν την έκτη θέση είναι ένας μεγάλος άθλος. Όταν φτάσαμε στο τέλος είχαμε να κάθονται στον πάγκο εννέα παίκτες που μπορούσαν να προσφέρουν». 
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: