Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Μικρή διαφορά για Μπουί, στο βάθος Τέσε!

Στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως θα καταλήξει ο Ουασίμ Μπουί, παρότι δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με τη Γιουβέντους. Εφόσον, «χαλάσει» η μεταγραφή, τότε θα έρθει ο... κλεισμένος, Ρόμπερτ Τέσε.

Μικρή διαφορά για Μπουί, στο βάθος Τέσε
Σε πολύ καλό δρόμο είναι οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τη Γιουβέντους για δανεισμό του Ουασίμ Μπουί. Αυτή τη στιγμή ο Ολλανδός μέσος είναι πολύ κοντά στο να φορέσει την πράσινη φανέλα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι πιθανότητες είναι 90% υπέρ του «τριφυλλιού».

Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει ακόμη και οι δύο πλευρές έχουν μικροδιαφωνίες, αλλά δεν θεωρούνται ικανές, ώστε να προκαλέσουν ανησυχία. Η διαφορά έχει να κάνει με τον τρόπο καταβολής των δόσεων. Ο παίκτης έχει «ψηθεί», ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ιταλικό σύλλογο, ώστε να επεκτείνει το συμβόλαιο του μαζί του, καθώς λήγει το καλοκαίρι του 2015.

Η Παρασκευή αναμένεται να είναι καθοριστική ημέρα. Άλλωστε και από τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Αναστασίου χθες στο «Voetbal International», είχε αναφέρει πως περιμένει κάτι οριστική την Πέμπτη, αλλιώς την επομένη.

Εφόσον, τελικά δεν έχει θετική κατάληξη η συγκεκριμένη υπόθεση, κάτι που είναι πολύ δύσκολο, τότε ο Παναθηναϊκός θα σφραγίσει τη συμφωνία του με τον Ρόμπερτ Τέσε. Ο 27χρονος μέσος είναι ελεύθερος και τα έχει βρει σε όλα με τους «πράσινους», οι οποίοι τον έχουν σταντ-μπάι.

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: