Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

«Ομόνοια και σύμπνοια»

passalis1-610x350
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Πασσαλής. Μίλησε για την κατάσταση στους “Κίτρινους” ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα Καλαιτζίδη – Πασιαλή.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Πασσαλής:
Για την κατάσταση στον Άρη:
“Ο Άρης τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε διαρκή πτώση. Η περσινή χρονιά ήταν κακή για τον σύλλογο και η φετινή δεν κάνει τον κόσμο αισιόδοξο. Είμαστε στο τέλος Ιουλίου και έχουν γίνει λίγα από αυτά που θα έπρεπε να γίνουν για να πάει καλά η ομάδα. Βρίσκομαι σε αναμονή για να δω τις κινήσεις της διοίκησης. Το πρωτάθλημα στην Φούτμπολ Λιγκ ξεκινάει 14 Σεπτεμβρίου και υπάρχει χρόνος ο Άρης να βρει ποδοσφαιριστές που θα πλαισιωθούν την ομάδα. Ο Άρης έχει πρόβλημα να προσεγγίσει καλούς ποδοσφαιριστές και αυτό είναι και φέτος. Δεν είναι θέμα του ποδοσφαιριστή ή του προπονητή αλλά της διοίκησης για να προσφέρει τα οικονομικά εχέγγυα. Περιμένω να δω τις κινήσεις από πλευράς διοίκησης για να βρούνε χορηγίες γιατί είτε δεν είναι διατεθειμένοι είτε δεν έχουν την ικανότητα να βάλουν χρήματα οι ίδιοι”.
Για το αν έπρεπε να παίξει στην Φούτμπολ Λιγκ ο Άρης:
“Ο Άρης έχει αρκετά χρέη που κουβαλάει. Οι υπεύθυνοι για αυτά τα χρέη δεν θα άφηναν την ομάδα στην Γ’ εθνική χωρίς να κάνουν προσπάθειες. Το να λέμε να οιωνιστεί ο Άρης στην Γ’ είναι το πιο λογικό όταν βρίσκονται τόσα χρέη από πίσω. Δεν ξέρουμε όμως πόσα προβλήματα θα υπήρχαν αν ο Άρης ήταν στην τρίτη εθνική. Έχουμε ακούσει πολλά σενάρια. Δεν είναι Β’ με χρέη και Γ’ χωρίς χρέη. Θα δημιουργούνταν πολλά προβλήματα και δεν είναι τόσο εύκολο”.
Για τον Καλαιτζίδη:
“Ο κ. Καλαιτζίδης έχει δείξει σε όσες ομάδες έχει δουλέψει και κυρίως στην Βέροια ότι προσπαθεί να φτιάξει μια ομάδα με συγκεκριμένο προγραμματισμό. Όταν ήρθε στον Άρη έδειξε πως δεν θα είναι μόνο προπονητής αλλά θα ακολουθήσει το Αγγλικό πρότυπο και θα έχει λόγο ακόμα και στο πόσα χρήματα θα πάρουν οι παίκτες. Λειτούργησε δηλαδή σαν μάνατζερ και η διοίκηση του έδωσε τα κλειδιά της ομάδας. Όταν δεν έχεις ποδοσφαιριστές όμως πρώτα παίρνεις και μετά διώχνεις. Έχουν φύγει πολλοί και έχουν αποκτηθεί μονάχα δύο. Έπρεπε να είναι πιο προσεχτικοί στο ποιοι ποδοσφαιριστές δεν πληρούν τα κριτήρια εφόσον δεν υπάρχουν οι λύσεις τους”.
Για την κόντρα Καλαιτζίδη – Πασιαλή:
“Σίγουρα είναι άκομψο από την πλευρά του κ. Καλαιτζίδη να έρχεται σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που δεν έχει παρακολουθήσει την δουλειά τους. Δεν μπορεί να βγάζει αυτό το συμπέρασμα σε έξι – επτά προπονήσεις. Επίσης και η ανακοίνωση του Πασιαλή είναι λίγο άκομψη την δεδομένη χρονική στιγμή. Μπορεί να θεωρεί πως η εικόνα των παιδιών έχει φθαρεί όμως ο προπονητής δεν έχει την δυνατότητα να βρίσκεται στην πυρά από ανθρώπους της ομάδας. Πρέπει να υπάρχει ομόνοια και σύμπνοια. Ο καθένας κάνει κρίσεις χωρίς να έχει στο μυαλό του, το καλό του συλλόγου. Πρέπει όλοι να σταματήσουν να βάζουν στο μυαλό του το προσωπικό συμφέρον για να δούμε μια καλή μέρα. Ο Άρης παλαιότερα ήταν δυνατός και όλοι είχαν να κερδίσουν κάτι. Τώρα δεν έχει κανείς να κερδίσει τίποτα πέρα από την ικανοποίηση του προσωπικού του εγωισμού. Θα πρέπει να βρεθεί ο άνθρωπος που θα θέλει να ξαναβάλει κάποια χρήματα για να σταθεί η ομάδα στα πόδια της και να υπάρξει ένα συμμάζεμα παντού. Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με ανακοινώσεις”.
Για το αν θα συμμετέχει στον Άρη:
“Απέχω το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αν βρω κάτι που να με εκφράζει θα ασχοληθώ. Ευτυχώς έχω την ικανότητα να ασχοληθώ όποτε θέλω εγώ και όχι για να κάνω κάτι απλά για να το κάνω”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: