Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Η Γιουνάιτεντ αλλάζει, η φωτογραφία μένει!!

Η Γιουνάιτεντ αλλάζει εικόνα, ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν δέχεται επεμβάσεις και ο Πολύδωρος Παπαδόπουλος γράφει για τη νέα εποχή στο Ολντ Τράφορντ! Ο Φαν Χάαλ έπιασε δουλειά, έριξε την πρώτη εφτάρα και όλοι στη Γιουνάιτεντ ανυπομονούν να δουν τις πρώτες επιτυχίες. Η εφιαλτική χρονιά ανήκει στο παρελθόν, η σίγουρη λύση του Ολλανδού δεν έχει καμία σχέση με το περσινό πείραμα και Μάντσεστερ «χτίζεται» ξανά! Ο Φαν Χάαλ πήρε το χρίσμα, τα κλειδιά του Ολντ Τράφορντ και μια ανοιχτή επιταγή για να δημιουργήσει την… πρωταθλήτρια της σεζόν 2014-2015! Οι παίκτες έχουν μπροστά τους έναν τεχνικό – σύμβολο, τα αποδυτήρια άλλαξαν και η αισιοδοξία με την παρουσία του Ολλανδού διάχυτη! 
Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι στα πάνω τους, οι λίρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους και οι μεταγραφές αναμένεται να κάνουν πάταγο. Ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει τη μεγάλη ευκαιρία να περάσει τη Γιουνάιτεντ σε μια νέα εποχή, οι επιλογές του έχουν ήδη γίνει και όπως τονίζουν οι Βρετανοί μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις της ομάδας.
Ο αέρας στα αποδυτήρια, ο συνδετικός κρίκος παικτών – προπονητή (Ράιαν Γκιγκς), το μπάτζετ των μεταγραφών, ακόμα και το σύστημα, αλλά και η καλοκαιρινή φιλοσοφία, όλα αλλάζουν με την έλευση του Ολλανδού και οι αλλαγές δεν αφορούν ούτε τον ισχυρό άνδρας της ομάδας, Εντ Γούντγουορντ.
Στο πρώτο φιλικό η Γιουνάιτεντ έπαιξε με το αγαπημένο του 5-3-2 και η εικόνα ήταν εξαιρετική. Γκολ, σωστές επιθέσεις, ρυθμός και ο 63χρονος δεν άφησε ούτε λεπτό να πάει χαμένο. Αλλαξε σύστημα αμέσως, αφού δεν υπήρχε χρόνος για άλλα πειράματα. Μόνο αν δεν λειτουργήσει αυτό η Μάντσεστερ θα αλλάξει σε 4-3-3, αλλά πρέπει να περιμένει τις μεταγραφές, ώστε να έχει την απαιτούμενη ποιότητα στα χαφ.
 Νέα εποχή και στα καιλοκαιρινά τουρ της Μάντσεστερ, αφού έπειτα από πολλά χρόνια η ομάδα θα διανύσει την μικρότερη απόσταση στις ΗΠΑ. Μόλις 13,471 μίλια φέτος, όταν πέρσι είχε διανύσει 24.000 μίλια και πρόπερσι 22.000. Ο Φαν Χάαλ δεν θέλει οι παίκτες του να γίνουν πιόνι των… χορηγών, παρά το γεγονός πως στην Αμερική οι οπαδοί της είναι… περισσότεροι απ’ ότι στην Αγγλία.
Ο Γούντγουορντ διαφωνεί, αλλά δεν μπορεί να αψηφήσει τις επιθυμίες του νέου τεχνικού. Με συζήτηση θα προσπαθήσει να τον πείσει, αλλά για την… επόμενη σεζόν! Πέρσι, πάντως ο Μόγιες δεν είχε ρωτηθεί καν για το πρόγραμμα της Μάντσεστερ! Ολοι στην Μάντσεστερ κάνουν υπομονή, ελπίζουν στην εμπειρία και το όραμα του Φαν Χάαλ και δεν φέρνουν αντιρρήσεις. Δίνουν πράγματα και περιμένουν αποτελέσματα…

ADVERTISEMENT
Μόνο μια… φωτογραφία φρόντισε να δείξει ο διευθύνων σύμβουλος της Μάντσεστερ στον Φαν Χάαλ, αυτή του περσινού αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όταν ο Ολυμπιακός κέρδιζε εύκολα με 2-0. Αυτή η στιγμή ήταν η πιο ταπεινωτική ήττα επί θητείας Μόγιες, αφού χιλιάδες οπαδοί της ταξίδεψαν στην Ελλάδα και είδαν τα… χάλια της ομάδας τους. Όπως τόνισε στον Ολλανδό, αυτό δεν πρέπει να συμβεί ξανά…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: