Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

«Αν περάσουμε τη Σταντάρ, έρχονται κι άλλοι»

Την πραγματοποίηση 1-2 μεταγραφών ακόμη στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός περάσει τη Σταντάρ Λιέγης προανήγγειλε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Ουασίμ Μπούι.

«Αν περάσουμε τη Σταντάρ, έρχονται κι άλλοι»
Συνέντευξη στο «Voetbal International» παραχώρησε ο Γιάννης Αναστασίου, που αναφέρθηκε κυρίως στην… ολλανδική παροικία που έχει δημιουργηθεί στον Παναθηναϊκό η οποία ενδεχομένως να αποκτήσει ακόμη ένα μέλος στην περίπτωση που αποκτηθεί ως δανεικός από τη Γιουβέντους ο Ουασίμ Μπούι.

Οι Ολλανδοί ενδιαφέρονται πολύ για το «τριφύλλι» αφού πέρα του Γιάννη Αναστασίου που έκανε σπουδαία καριέρα στη χώρα ως ποδοσφαιριστής, στους «πράσινους» αγωνίζονται πολλοί παίκτες που παλιότερα έκαναν το ίδιο όπως ο Μέντες (που είναι Ολλανδός) αλλά και οι Μπεργκ, Μπαϊράμι, Πράνιτς.

Αναφερόμενος στην αγωνιστική αξία του Μπούι, ο Αναστασίου ξεκαθάρισε πως τον περιμένει αφού η συμφωνία με τη Γιουβέντους είναι δεδομένη και ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφραστεί θετικά:

«Είναι ένα σπουδαίο ταλέντο. Με τη δημιουργικότητα, τη διορατικότητα και τις ικανότητές του μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ο Ουασίμ δεν έχει υπογράψει ακόμη, αλλά σε μία συνέντευξη που έδωσε είπε ότι θα ήθελε να παίξει για εμάς. Η Γιουβέντους έχει συμφωνήσει και περιμένω σήμερα ή αύριο θα έρθει».

Φυσικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε και για το γεγονός πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του, για να απαντήσει με ειλικρίνεια:

«Αυτό είναι που με ανησυχεί. Την περασμένη χρονιά ο Παναθηναϊκός ηθελημένα επέλεξε να επενδύσει σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές συν κάποιους έμπειρους που δεν είχαν παίξει πολλά παιχνίδια με τις προηγούμενες ομάδες. Αυτό το πείραμα πήγε μία χαρά».

Το καλύτερο το φύλαξε πάντως για το τέλος, αφού αποκάλυψε πως αν η ομάδα περάσει το εμπόδιο της Σταντάρ Λιέγης κι εξασφαλίσει έτσι παρουσία σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, δεν αποκλείεται ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του ρόστερ λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων, με την απόκτηση ενός ή δύο ποδοσφαιριστών:

«Για την ώρα η ομάδα είναι πλήρης. Το ρόστερ είναι σχεδόν το ίδιο με πέρυσι. Αν καταφέρουμε και περάσουμε την Σταντάρ Λιέγης, τότε ενδεχομένως να χρειαστούμε έναν ή δύο παίκτες, γιατί οι αγώνες σε σχέση με πέρυσι θα είναι περισσότεροι και το πρόγραμμα πιο βαρύ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: