Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Βήμα-βήμα προς την καταξίωση!

Επόμενος σταθμός... Μάιντς. Ο Αστ. Τρίπολης πέτυχε την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη, κάνοντας το καθήκον του κόντρα στη Ροβανιέμι και τώρα καλείται να σημειώσει υπέρβαση, ξεπερνώντας τους Γερμανούς.
Βήμα-βήμα προς την καταξίωση
Γκρέμισε το ένα «κάστρο», πάει για το άλλο.

Μπορεί να είχε ξαναπάρει πρόκριση, όχι όμως και νίκη (4-2).

Ο Αστέρας Τρίπολης πανηγυρίζει από την Πέμπτη, καθώς θα πάρει μέρος στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, αλλά πριν δυο χρόνια είχε περάσει ξανά στην επόμενη… πίστα, αποκλείοντας την Ίντερ Μπακού στα πέναλτι, με τον Εμάνουελ Περόνε να ευστοχεί στο τελευταίο.

Πλέον, θέλει να περάσει στο επόμενο στάδιο, να φθάσει δηλαδή στα play-off του Europa League, κάτι που δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Ωστόσο, στο ματς της επόμενης εβδομάδας κόντρα στη Μάιντς του Στέφανου Καπίνο, τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. Η πρόκριση επί της Ροβανιέμι έμοιαζε ως κάτι επιβεβλημένη, ενώ οι αναμετρήσεις κόντρα στη γερμανική ομάδα έχουν πολύ πιο υψηλό δείκτη δυσκολίας, διότι πρόκειται για τους έβδομους της περυσινής Μπουντεσλίγκα.

«Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αντιμετωπίσουμε τη Μάιντς. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για να βελτιωθούμε και να κυνηγήσουμε ό,τι το καλύτερο», σχολίασε ο εκ των σκόρερ της χθεσινής αναμέτρησης, Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο τεχνικός της ομάδας, Στάικος Βεργέτης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ασφαλώς και υπάρχουν δικαιολογίες. Είμαστε στη φάση του μονταρίσματος της ομάδας».

Με τα τωρινά δεδομένα είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει ο Χερόνιμο Μπαράλες από την αναμέτρηση της Πέμπτης (31/7, 20:00) στη «Coface Arena», διότι υπέστη διάστρεμμα και έφυγε με πατερίτσες από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» μετά το παιχνίδι της Τρίπολης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: