Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Πρώτο φιλικό, πρώτη νίκη!!

Τη νίκη πήρε ο Πανθρακικός στο πρώτο φετινό φιλικό προετοιμασίας επικρατώντας της Χάποελ Ρανανά 1-0 επί πολωνικού εδάφους.

Πρώτο φιλικό, πρώτη νίκη
Με νίκη ξεκίνησε τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας ο Πανθρακικός.

Στην Πολωνία όπου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις, ο Άκης Μάντζιος πήρε μια πρώτη ιδέα για τις δυνατότητες του φετινού ρόστερ αλλά και τις αδυναμίες της ομάδας.

Οι Ακρίτες νίκησαν 1-0 την ισραηλινή Χάποελ Ρανανά με το γκολ να έρχεται από τον νεαρό Λίτσκα μετά από 80 λεπτά παιχνιδιού.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του Πανθρακικού εξέφρασε την ικανοποίηση του για όσα είδε εντός αγωνιστικού χώρου: «Είναι το πρώτα μας φιλικό παιχνίδι μετά από περίπου 20 μέρες προετοιμασίας. Έμεινα ικανοποιημένος από τα τακτικά κομμάτια αλλά και από τα τρεξίματα που είχαμε σαν ομάδα και θα δουλέψουμε ώστε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Καθημερινά όλοι μας δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Σαμπάτ, Εμπόου, Σερφά, Τσουμάνης, Μεχία, Μπαικαρά, Τριανταφυλλάκος, Τζάνης και Ντιγκινί, ενώ στο δεύτερο χρησιμοποιήθηκαν οι Πασχαλάκης, Λαδάκης, Καθάριος, Κάσες, Χρήστου, Πέρες, Λίτσκας και Χασομέρης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: