Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Φουρλίγκας: «Θα φέρουμε 3,5 εκατομμύρια ευρώ»

Αισιόδοξος αναφορικά με την εισροή 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ Άρης, αλλά και την προσπάθεια της διοίκησης να εξασφαλίσει τη βιώσιμη συμμετοχή της ομάδας στη Football League εμφανίστηκε το μέλος της διοίκησης, Βασίλης Φουρλίγκας, μιλώντας στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» του Αθλητικού Metropolis. Αναλυτικά όσα είπε:

Στην αρχική του τοποθέτηση, ερωτηθείς για το αν έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα και υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα της εισροής χρημάτων τόνισε: «Σε ένα μεγάλο βαθμό έχει ξεπεραστεί, έχουμε προχωρήσει αρκετά στις συζητήσεις, τις επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε κάποια πράγματα. Θα τρέξουμε κάποια πράγματα στην πορεία με ανανεώσεις ποδοσφαιριστών και κάποιες  προσθήκες που μας έχουν ζητηθεί από τον κύριο Καλαιτζίδη». Σχετικά με το αν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία, υπογράμμισε: «Σε αυτόν τον άξονα κινούμαστε. Ήδη έχουν έρθει κάποια χρήματα. Στο επόμενο δεκαήμερο θα είναι τα πράγματα σαφώς καλύτερα κι αυτό θα φανεί από τις πράξεις στις οποίες θα προχωρήσουμε και τις πληρωμές που θέλουμε να κάνουμε. Δεν αναλάβαμε και στην καλύτερη των καταστάσεων. Τα προβλήματα ήταν τεράστια και καλούμαστε να τα αντιμετωπίσουμε. Δεν υπήρχε ροή ούτε στο προσωπικό ούτε και στο υπάρχον ρόστερ. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος εδώ και καιρό». Σε ερώτημα για το πώς μπορεί τόσο ο ίδιος, όσο και το υπόλοιπο ΔΣ να είναι αισιόδοξοι σε ένα τόσο «μαύρο» περιβάλλον επεσήμανε: «Κουβαλάμε τέτοια τρέλα που πιστέψτε με όλη αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι αναστρέψιμη. Το τεράστιο μέγεθος του συλλόγου είναι απαγορευτικό στο να φτάσει η ομάδα να αγωνίζεται σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Καταλαβαίνουμε τι πήραμε. Ξέραμε τις δυσκολίες. Είμαστε εκεί, το πολεμάμε, δεν έχουμε αφήσει τίποτα στη τύχη και νομίζω ότι στο  τέλος, το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.

Στη συνέχεια, ο ίδιος στάθηκε στα έσοδα που πρέπει να έχει ο Άρης στη Β’ Εθνική, επισημαίνοντας πως έχουν βρεθεί 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Είπε πιο συγκεκριμένα: «Είχαμε θέσει στόχο και το είπε και ο κύριος Στεφανίδης στη ΓΣ πως τα έσοδα, δεν θα είναι λιγότερα από 3,5 εκατομμύρια. Το ρόστερ έχει συγκεκριμενοποιηθεί, εις γνώση του προπονητή. Δεν έχουμε κάτι να περιμένουμε, υπάρχει σαφής εικόνα. Κρατάμε χαμηλά τον πήχη και είμαστε ρεαλιστές. Η κατάσταση μου έχει δείξει, προσωπικά μιλάω, πως θα τα καταφέρουμε και η χρονιά θα τρέξει όπως πρέπει. Εγώ είμαι σίγουρος πως μπορούμε να βρούμε 3,5 εκατομμύρια ευρώ και θα το δείτε».

Κληθείς να σχολιάσει την κριτική που ασκείται από ΜΜΕ και φίλους του Άρη, είπε αρχικά: «Η κριτική είναι σεβαστή. Δυστυχώς όποιος εκτίθεται, πρέπει να την ακούει. Η διοίκηση αυτή τη στιγμή είναι υπό κρίση, αλλά εγώ θα περίμενα μια γενικότερη συστράτευση του κόσμου. Είναι δύσκολο όμως να πειστεί ο κόσμος. Αυτό είναι το στοίχημα μας. Να δείξουμε κάποιο φως». Στη συνέχεια, προσέθεσε: «Από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουμε να ανακοινώνουμε κάποια πράγματα που έχουν τελειώσει».

Αναφορικά με τις προσφυγές που έχουν γίνει σε βάρος της ΠΑΕ Άρης, υπογράμμισε: «Θέλουμε να σταματήσει αυτό. Κάποιοι άνθρωποι έχουν προσφέρει, κάποιοι άλλοι όχι. Εμείς θέλουμε να μη λύνονται οι υποθέσεις στα δικαστήρια. Τα παιδιά δεν έχουν περάσει και λίγα. Μπορεί ο Σούλης Παπαδόπουλος να είναι μια δική μας αστοχία και να έχει όντως δίκιο». Σε ερώτημα για το αν Μανιάς και Κύργιας θα μείνουν ελεύθεροι, είπε: «Το θέμα είναι στο τραπέζι των συζητήσεων. Την επόμενη εβδομάδα θα πούμε περισσότερα πράγματα σε αυτό το κομμάτι».

Ερωτηθείς για το αν έγινε πρόταση στον Σκόρδα να συμμετέχει στη διοίκηση, δήλωσε: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είμαστε μεν ανοικτοί σε όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν και δεν αρνηθήκαμε καμία συνεργασία. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί κάποιος να κάνει κάποια καλύτερα πράγματα, εγώ και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, εμείς θα του παραχωρήσουμε και τη θέση μας και οποιαδήποτε βοήθεια». Τέλος, αναφορικά με το αν υπάρχει πρόθεση για έφεση στο αρχικό αίτημα για υπαγωγή στο άρθρο 99 ανέφερε: «Είναι μια προοπτική την οποία τη συζητάμε και θα υπάρχει τις επόμενες ημέρες καλύτερη ενημέρωση».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: