Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Κάτι αρχίζει να «κινείται»

Μετά την παραμονή του Νίκου Ψυχογιού στον Άρη, οι ιθύνοντες του συλλόγου θα έρθουν σε επαφή με τους επόμενους ποδοσφαιριστές που θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Κάτι αρχίζει να «κινείται»
Τη φανέλα του Άρη θα συνεχίσει να φοράει ο Νίκος Ψυχογιός, με τη διοίκηση να δείχνει εμπράκτως ότι κινείται όσον αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με στόχο να είναι ανταγωνιστική στη Football League.

Ωστόσο, η διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη κατάφερε και κράτησε τον Δημήτρη Σουνά - που πιεζόταν από πολλές ομάδες της Super League και είχε εκδηλώσει τάσεις φυγής - τον Ηλία Σταυρόπουλο - που είχε καταθέσει προσφυγή και σε πρώτο βαθμό είχε μείνει ελεύθερος – και τον Μιχάλη Γιαννίτση.

Για να φτάσουν σε αυτές τις «επιτυχίες» οι διοικούντες κατέθεσαν χρήματα στους λογαριασμούς των συγκεκριμένων παικτών, τα οποία είχαν συμφωνηθεί πριν από δυο εβδομάδες. Οι υπογραφές θα «πέσουν» τη Δευτέρα και στη συνέχεια θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τη διοίκηση είναι η παραμονή των Μανιά και Κύργια που έχουν ζητήσει ως γνωστό να αποχωρήσουν αλλά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης επιθυμεί να τους κρατήσει.

Την ίδια ώρα, στο κενό έπεσε ακόμη μια προσπάθεια που επιχείρησε χθες ο Αρης να μεταπείσει τον Νίκο Αγγελούδη, ο οποίος είναι αρνητικός στην ανανέωση του συμβολαίου του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: