Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Χωρίς Κοτσόλη η προπόνηση!!

Ο Στέφανος Κοτσόλης απουσίασε από τη σημερινή πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, λόγω ενός προβλήματος στα δάχτυλα των ποδιών του.

Χωρίς Κοτσόλη η προπόνηση
Ο έμπειρος γκολκίπερ πονούσε, καθώς τα παπούτσια τον χτύπησαν, με αποτέλεσμα να μη γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά να κάνει χαλάρωμα, τρέξιμο και διατάσεις. Η κατάστασή του, φυσικά, δεν εμπνέει ανησυχία. Ο γκολκίπερ του «τριφυλλιού» θα πάρει αντιβίωση για να ξεπεράσει το πρόβλημα του γρήγορα.

Από εκεί και πέρα, ο Εμίρ Μπαϊράμι έκανε ξανά το ατομικό του πρόγραμμα.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν το σημερινό πρόγραμμα με το καθιερωμένο ζέσταμα το οποίο διήρκησε λίγα λεπτά και στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις προθέρμανσης και διατάσεις. Έπειτα έκαναν σπριντ στο μισό γήπεδο.

Εμφαση στην τακτική

Η τακτική εμφανίστηκε και πάλι στο προσκήνιο, με τον Γιάννη Αναστασίου και τους συνεργάτες του, να έχουν στήσει στο μισό γήπεδο ανδρείκελα σε συγκεκριμένη διάταξη, απαιτώντας από τους παίκτες του να κυκλοφορούν τη μπάλα από την άμυνα στην επίθεση με συγκεκριμένο τρόπο, έτσι ώστε να γίνονται πλαγιοκοπήσεις, είτε από τους Νάνο και Τριανταφυλλόπουλο είτε από τους Καρέλη και Ζέκα, πότε από αριστερά, πότε από δεξιά.

Οι Μπεργκ, Πέτριτς, Ντίνας και Κλωναρίδης ανέλαβαν το σκοράρισμα, προσφέροντας όμορφα γκολ και θέαμα.
Στη συνέχεια ο τεχνικός του Παναθηναϊκού χώρισε τους παίκτες του σε δυάδες, προσπαθώντας στο δύο εναντίον δύο να δημιουργήσουν καταστάσεις στην επίθεση, με την άσκηση να είναι κυκλική και όλοι οι παίκτες να αγωνίζονται είτε ως επιτιθέμενοι είτε ως αμυνόμενοι.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται το απόγευμα, στις 17:30 ώρα Πολωνίας (18:30 ώρα Ελλάδος).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: