Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Κλείνουν τα «ελεύθερα» δικαιώματα της Εθνικής!!

Μέχρι το τέλος Ιουλίου θα έχει τελειώσει το θέμα των «ελεύθερων» τηλεοπτικών δικαιωμάτων, για τους αγώνες της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2016. Με δεδομένο ότι τα συνδρομητικά πήγαν στον ΟΤΕ.

Κλείνουν τα «ελεύθερα» δικαιώματα της Εθνικής!
Θυμίζουμε ότι την απόκτηση των συνδρομητικών απ' την πλατφόρμα του ΟΤΕ αποκάλυψε απ' τις 18 Μαίου η ραδιοφωνική «Στάση media». Τι γίνεται, όμως, με το ελεύθερης εμβέλειας κανάλι που θα δείχνει (παράλληλα) τα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια της Εθνικής μας στα προκριματικά του Euro 2016.

Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι απ' τα μέσα της εβδομάδας, το θέμα άρχισε να «ζεσταίνεται» και πάλι, ύστερα δηλαδή απ' την ολοκλήρωση της παρουσίας της Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Και η πορεία που θα είχε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό «ραντεβού» του 2014 ήταν κάτι που περίμενε η εταιρεία, η οποία διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Euro 2016. Την περίμενε με την ελπίδα θετικού αποτελέσματος και της διατήρησης του κόστους των δικαιωμάτων σε υψηλά στάνταρ.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι το Μουντιάλ υπήρχε προβληματισμός ανάμεσα στους ανθρώπους της εταιρίας απ' την ...κάθετη στάση των καναλιών που δεν έμπαιναν στην διαδικασία να ανεβάσουν τον «πήχη» των προσφορών τους. Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης που, πλέον, τονίζουν ότι μπήκαμε στην τελική ευθεία απ' την στιγμή που απομένει μικρό χρονικό διάστημα ως την έναρξη των προκριματικών (τον ερχόμενο Σεπτέμβριο).

Ο πρώτος αγώνας της Εθνικής μας θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Ρουμανία και σύντομα θα γνωρίζουμε ποιό κανάλι θα κάνει ....δίδυμο με τον ΟΤΕ στη μετάδοση του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: