Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

«Τελειωμένη» υπόθεση!!

Χάνουν οι Γάλλοι στο ημίχρονο; Το ματς δεν γυρνάει, ο κόσμος να… χαλάσει! Κερδίζουν οι Γερμανοί στο πρώτο 45 λεπτο; Πρέπει να συμβούν τα απίστευτα για να χάσουν. Δείτε την προϊστορία.

«Τελειωμένη» υπόθεση
Σε φοβερή κατάρα εξελίσσεται για τους Γάλλους η παράδοση που τους θέλει να μην μπορούν να γυρίσουν ματς σε Παγκόσμιο Κύπελλο αν βρίσκονται πίσω στο σκορ με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν βρέθηκε και απέναντι στους Γερμανούς αντιμέτωπη με τον εφιάλτη, καθώς οι «τρικολόρ» δεν μπόρεσαν να σηκωθούν όρθιοι έπειτα από το τέρμα του Ματς Χούμελς στο 12ο λεπτό του προημιτελικού. Στο παρελθόν οι Γάλλοι έχουν αποτύχει και στα 9 ματς που κλήθηκαν να ανατρέψουν σκορ και ούτε στο Μαρακανά κατάφεραν να σπάσουν την αρνητική παράδοση.

Για τους Γερμανούς… το ματς μπορεί να λήγει από το πρώτο ημίχρονο στην περίπτωση που έχουν πάρει κεφάλι στο σκορ. Βέβαια, τα «πάντσερ» μπορεί να μην αποφεύγουν την ισοπαλία με την λήξη του 90λεπτου, όμως για να τους δεις να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι θα πρέπει να συμβούν τρομερά πράγματα. Τα νούμερα λένε την αλήθεια στην περίπτωση αυτή και αποδεικνύουν το «μέταλλο» των Γερμανών, αφού στην ιστορία τους στα Παγκόσμια Κύπελλα έχουν γνωρίσει την ήττα μόνο δύο φορές όταν στο τέλος του πρώτου 45λεπτου είχαν το προβάδισμα. Αυτό είχε συμβεί το 1938 απέναντι στην Ελβετία και το 1978 με αντίπαλο τους Αυστριακούς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: