Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Έρχονται... εισπράξεις για ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ!!

Είδαν την αξία των παικτών τους να αυξάνεται με τη συμμετοχή τους στο Μουντιάλ. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα δουν και τους λογαριασμούς να… φουσκώνουν με τα λεφτά που θα εισπράξουν λόγω αυτών.

Έρχονται... εισπράξεις για ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ!
Το χειμώνα φορούσαν τη φανέλα Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Το καλοκαίρι «αλώνισαν» στα γήπεδα της Βραζιλίας. Και η επιστροφή τους προσθέτει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στα ταμεία των ομάδων τους.

Ο «μισθός» των συλλόγων για τους παίκτες που «έστειλαν» στο Μουντιάλ κοστολογείται γύρω στα 2550 ευρώ ημερησίως (86.700 ευρώ για τις 34 μέρες) απ’ τη FIFA και μετράται από την πρώτη μέρα της Εθνικής στη Βραζιλία μέχρι την ημέρα του αποκλεισμού.

Φυσικά, οι μεγάλοι κερδισμένοι της υπόθεσης είναι Ολυμπιακός και ΠΟΑΚ. Οι τέσσερις παίκτες που «πέταξαν» από Πειραιά και Θεσσαλονίκη για το Αρακαζού επέστρεψαν με 346.800 ευρώ που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας τους, για τις 34 μέρες που έμειναν εκεί.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, με τον Στέφανο Καπίνο να είναι το μοναδικό μέλος του στην αποστολή θα εισπράξει 86.700 ευρώ.

Ιδιαίτερες είναι οι περιπτώσεις των Ορέστη Καρνέζη και Αλέξανδρου Τζιόλη, οι οποίοι αγωνίστηκαν ως δανεικοί πριν την αναχώρησή τους για το Μουντιάλ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τα χρήματα να «μοιράζονται» ανάλογα με τους όρους που έχουν τεθεί για τον δανεισμό.

Αναλυτικά τα ποσά που θα πάρει κάθε ομάδα:
Ολυμπιακός (Μανωλάς, Χολέμπας, Μανιάτης, Σάμαρης), ΠΑΟΚ (Γλύκος, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης): 346.800 ευρώ

Φούλαμ (Καραγκούνης, Μήτρογλου), Μπολόνια (Κονέ, Χριστοδουλόπουλος): 173.400 ευρώ

Παναθηναϊκός (Καπίνο), Ελλάς Βερόνα (Μόρας), Λεβάντε (Βύντρα), Ρόμα (Τοροσίδης), Ντόρτμουντ (Παπασταθόπουλος), Γρανάδα (Καρνέζης*), Κάισερσπορ (Τζιόλης*), Τζένοα (Φετφατζίδης), Τορίνο (Ταχτσίδης), Κόνιασπορ (Γκέκας), Σέλτικ (Σαμαράς): 86. 700 ευρώ Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: