Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

«Κόπηκαν» οι δύο πρώτοι από την Εφήβων!

Οι Νίκος Δίπλαρος και Θανάσης Ντουζίδης «κόπηκαν» από τη συνέχεια της προετοιμασίας της Εθνικής Εφήβων (U18).

«Κόπηκαν» οι δύο πρώτοι από την Εφήβων
Χωρίς τους Νίκο Δίπλαρο και Θανάση Ντουζίδη θα συνεχίσει την προετοιμασία της η Εθνική Εφήβων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 24/7-3/8 στην Τουρκία. Οι δύο παίκτες ενσωματώθηκαν ήδη στην U17, που βρίσκεται στη Νάουσα.

Η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο προετοιμασία της στη Νάουσα και πλέον από την Κυριακή οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στην Αθήνα, με 13 παίκτες. Την Τρίτη θα διεξαχθεί ένα φιλικό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό στα Ιλίσια (18:30), ενώ την Πέμπτη η αποστολή θα αναχωρήσει για τουρνουά στην Ιταλία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου, τόνισε: «Βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο κι επίπονο κομμάτι προετοιμασίας. Το ευχάριστο είναι πως όλα τα παιδιά είχαν διάθεση και δεν αντιμετωπίσαμε σοβαρά προβλήματα με τραυματισμούς. Πλέον μπαίνουμε στο δεύτερο στάδιο που αφορά περισσότερο τουρνουά και φιλικά στα οποία θα δοκιμάσουμε κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τα δύο παιδιά που δεν θα συνεχίσουν μαζί μας την προετοιμασία για την προσπάθεια που έκαναν και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προετοιμασία με την U17».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: