Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Συνεχίζεται το… γλέντι σε Βαλμπουενά!! (pics)

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη στιγμή που κάποιοι… κακοπροαίρετοι συνέκριναν το ύψος του Βαλμπουενά με το σημαιάκι του κόρνερ κι όμως, οι ίδιοι τύποι χτύπησαν ξανά!

Συνεχίζεται το… γλέντι σε Βαλμπουενά! (pics)
Λοιπόν, για να βάλουμε τα πράγματα -επιτέλους- σε μία σειρά.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλές αρετές μέσα στο γήπεδο, αφού ο καλός Θεούλης δεν ήταν καθόλου φειδωλός απέναντί του όταν μοίραζε ταλέντο. Εκεί που ο Δημιουργός συμπεριφέρθηκε σαν Σκωτσέζος ήταν στο θέμα του ύψους.

Ένα στοιχείο που μετά τα 18-19 σου χρόνια ό,τι κι αν κάνεις, δεν μπορείς να το αλλάξεις και κατά συνέπεια είσαι υποχρεωμένος να ζεις με αυτό και με τα κακεντρεχή σχόλια που θ’ ακούσεις κατά τη διάρκεια της ζω'ης σου. Βέβαια, το να είσαι διάσημος και πλούσιος ποδοσφαιριστής μπορεί να μην σου… προσθέτει πόντους, αλλά σίγουρα βελτιώνει την κατάσταση.

Από την άλλη όμως, δεν αποτρέπει τον καθένα από το να ανεβάζει φωτογραφίες που εμφανίζουν τον βραχύσωμο παίκτη (τι πολιτική ορθότητα σε αυτό το σάιτ!) πιο κοντό από το σημαιάκι του κόρνερ ή να υποστηρίζουν μέσω… φωτοσοπιάς (να και οι νεολογισμοί) πως η θέση του κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων θα έπρεπε να είναι με τα σαφώς ψηλότερα ball boys και όχι στο πλάι των συμπαικτών του…

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το 1,67 που δηλώνει ο ίδιος ότι είναι το ύψος του –βλέποντάς τον στο γήπεδο- φαντάζει πολύ υπερβολικό και θα μπορούσε να προκύψει μόνο αν ο Γάλλος είχε περάσει πρώτα από το κρεβάτι του Προκρούστη!

inner

Κι επειδή -συνήθως- η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, θα μπορούσαν κι αυτοί οι άτιμοι οι διοργανωτές να μην διαλέξουν το πιο ψηλό παιδάκι για τον πιο κοντό ποδοσφαιριστή. Εκτός κι αν δεν μιλάμε για γκέλα, αλλά για εμπάθεια απέναντί του…

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: