Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Aποστολίδης: «Απουσιάζει ο σχεδιασμός στην ΠΑΕ»

Την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα εξέφρασε μιλώντας στο αθλητικό Metropolis ο Κούλης Αποστολίδης. Αφού επισήμανε πως ο Σαββίδης είναι ο σωτήρας του ΠΑΟΚ, εστίασε την κριτική του στην έλλειψη σχεδιασμού και ικανού διοικητικού μοντέλου, τονίζοντας ότι την ακέραιη ευθύνη για αυτό έχει ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μετά από δυο χρόνια εμπειρίας, ο Σαββίδης όφειλε να έχει κάνει τον στρατηγικό του σχεδιασμό από τον περασμένο Μάιο. Προγραμματισμός σημαίνει «καθορίζω στόχους».

Έπρεπε να έχει βγάλει ήδη το μπάτζετ και από εκεί και πέρα έπρεπε να αφήσει τον Άγγελο με τον Ζήση να κινηθούν για την ενίσχυση της ομάδας. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Όλα αυτά έπρεπε να είχαν γίνει εγκαίρως. Διαπιστώνω μια απόλυτη ανοργανωσιά στον ΠΑΟΚ» για να συνεχίσει:

«Εμένα ως φίλο του ΠΑΟΚ δεν με ενδιαφέρει αν έχει δέκα ή εκατό επιχειρήσεις. Εγώ ως φίλος του ΠΑΟΚ απαιτώ με σεβασμό, εφόσον βλέπει σοβαρά τον ΠΑΟΚ και σέβεται τον κόσμο του και θέλει να τον δει ισχυρό και πρωταγωνιστή, ο Σαββίδης να βρει τον τρόπο διοικητικού μοντέλου για να συμμαζέψει την ομάδα» Ο Κούλης Αποστολίδης σχολίασε και την τάση φυγής πολλών παικτών:

«Αυτό συμβαίνει διότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ αντιλαμβάνονται ότι η ομάδα βαδίζει σε μια πορεία «φάσκω και αντιφάσκω». Βλέπουν από τη μια «κάνουμε επανάσταση» και από την άλλη «δεν κάνουμε». Οι παίκτες με την όλη κατάσταση δε βλέπουν προοπτική»
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: