Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Κοιτάει… Γαλλία και «λαβράκι»

Κοντά στην ανακοίνωση 3-4 μεταγραφών είναι ο ΠΑΟΚ, στον οποίο έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση ενός νεαρού ποδοσφαιριστή που δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες υπό το βλέμμα του Άγγελου Αναστασιάδη.

Κοιτάει… Γαλλία και «λαβράκι»
Ίσως και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ να ανακοινώσει την απόκτηση των επόμενων μεταγραφικών του αποκτημάτων.

Οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει από το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου ή έχουν προταθεί στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» φέρεται να εξετάζει τον Φλοράν Σιναμά Πονγκόλ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Σπόρτινγκ, Σαραγόσα, Σεντ Ετιέν και Ροστόφ. Ο Γάλλος φορ είναι στη ρωσική ομάδα από το 2012 και εκεί έχει παίξει σε 18 ματς, έχοντας πετύχει 2 γκολ.

Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ προτάθηκε ο Άντονι Λε Ταλέκ. Ο Γάλλος αγωνίζεται ως σέντερ φορ και έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τη Βαλενσιέν, στην οποία πέρσι μέτρησε 18 συμμετοχές και σκόραρε 2 φορές.

Ο 29χρονος άσος έχει αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες της Γαλλίας (Χάβρη, Σεντ Ετιέν, Σάντερλαντ, Σοσό, Λε Μαν και Οσέρ), ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη Λίβερπουλ. Επίσης, είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

Τέλος, οι ιθύνοντες του συλλόγου – με επικεφαλής τον Άγγελο Αναστασιάδη – περνούν από το… μικροσκόπιό τους τον Γιάννη Μυστακίδη. Πρόκειται για 19χρονο επιθετικό, ο οποίος παίζει κατά κύριο λόγο πίσω από τον σέντερ φορ, και έχει παίξει σε διάφορες ομάδες της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος άσος έχει αγωνιστεί στις Χόφενχαϊμ, Μάνχαϊμ και Φράιμπουργκ. Ο νεαρός έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση στους ανθρώπους της ομάδας με το πλούσιο ταλέντο του και δεν πρέπει να προκαλέσει εντύπωση, αν τελικά ανακοινωθεί η απόκτησή του.

*** Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι υποθέσεις του Ρατς (ανακοίνωση της μεταγραφής) και του Κουλούρη (για την ανανέωση του συμβολαίου του).

*** Εν τω μεταξύ, η ισπανική ιστοσελίδα fichajes.net – που επικαλείται πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του παίκτη – υποστηρίζει ότι ο Τζόναθαν Βιέρα επιθυμεί να μείνει στη Βαλένθια, παρότι ο ΠΑΟΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: