Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Ο Τάνα και οι άλλοι για ΑΕΚ!!

Περιπτώσεις παικτών που έμειναν ελεύθεροι από τη Λας Πάλμας, όπως ο μέσος Τάνα, φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ. Συνάντηση Δέλλα με Μιλοβάνοβιτς εν όψει.

Ο Τάνα και οι άλλοι για ΑΕΚ
Η ΑΕΚ συνεχίζει την αναζήτηση παικτών έχοντας δώσει έμφαση στις θέσεις του αριστερού εξτρέμ και του (ή των) σέντερ φορ, ενώ υπάρχει πρόθεση ενίσχυσης και με έναν αμυντικό μέσο και ένας από όλους αυτούς θα είναι Έλληνας.

Φαίνεται πως τουλάχιστον μία από τις μεταγραφές που θα γίνουν θα είναι υπόθεση του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος θα παραδώσει στον Τραϊανό Δέλλα λίστα με τους προτεινόμενους ανά θέση παίκτες. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» έχει στα υπόψη του και αρκετούς ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι από τη Λας Πάλμας. Ένας από αυτούς φέρεται να είναι ο Πέδρο Ταναουσού Ντομίνγκεθ Πλάθερες ή σκέτο… Τάνα. Ο 24χρονος βραχύσωμος Ισπανός (1,69μ.) προέρχεται από καλή σεζόν στη Segunda Division με 24 συμμετοχές (14 ως βασικός).

Για τη θέση του σέντερ φορ, ο Ράφικ Τζεμπούρ παραμένει ψηλά στη λίστα, αλλά τα πράγματα περιπλέκονται από τη στιγμή που η Νότιγχαμ φαίνεται πως δεν θα αφήσει εύκολα ελεύθερο τον παίκτη. Όσο για το αμυντικό χαφ, ο Δημήτρης Κουρμπέλης (που μπορεί να παίξει το ίδιο καλά τη θέση με αυτή του στόπερ) είναι πάντα στα υπόψη, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» δεν πρόκειται να δώσουν πάνω από 300-350 χιλιάδες ευρώ για να τον αποκτήσουν.

*Ο 17χρονος μέσος Αργύρης Κατσικάς αποχώρησε από την ΑΕΚ, αφού απέρριψε την πρόταση να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και να δοθεί δανεικός.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: