Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Κλείνει Αμπιντάλ, ακολουθούν και άλλοι!!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται για τον Ολυμπιακό η μεταγραφή του Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος είναι ήδη στην Αθήνα. Ετοιμάζονται να ανακοινώσει και Αρτούρ Μαζουάκου οι Πειραιώτες. Νέα εμπόδια για Κασάμι.

Κλείνει Αμπιντάλ, ακολουθούν και άλλοι
Έτοιμος να ολοκληρώσει δύο με τρεις μεταγραφές μέσα στο Σαββατοκύριακο παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός, στον οποίο σήμερα είναι προγραμματισμένο να υποβληθούν οι παίκτες στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και τη Δευτέρα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Πρώτος ετοιμάζεται να υπογράψει ο Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος βρίσκεται από τα μεσάνυχτα στην Αθήνα και σήμερα θα περάσει από εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι είναι «ο.κ.» και στη συνέχεια θα υπογράψει για τα επόμενα δύο χρόνια στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Εκτός από τον Γάλλο αμυντικό, οι Πειραιώτες είναι μια… ανάσα από την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που έπαιζε στο Σαμπιονά. Ο λόγος για τον Αρτούρ Μαζουάκου, μία μεταγραφή που αποκάλυψε η «Equipe», και ο 20χρονος αριστερός μπακ είναι και εκείνος στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του.

Παράλληλα, οι Ισπανοί συνεχίζουν να γράφουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Μπόγιαν Κρκιτς, αλλά υποστηρίζουν ότι εκτός από τη Μάλαγα στο «κόλπο» είναι η Άρσεναλ. Πάντως, η διοίκηση διαψεύδει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ισπανό εξτρέμ, με τον οποίο φημολογείται ότι έχει μιλήσει ο ίδιος ο Μίτσελ.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλες ανοιχτές υποθέσεις για τον Ολυμπιακό, όπως εκείνες του Παϊτίμ Κασάμι και του Τζίμι Ντουρμάζ. Για τον Ελβετό χαφ φαίνεται πως υπάρχουν νέες δυσκολίες, με τις πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή να είναι μοιρασμένες. Όσον αφορά τώρα τον Σουηδό εξτρέμ της Γκεντσλερμπιρλιγκί, δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη και ίσως σημειωθούν εξελίξεις εντός της εβδομάδας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: