Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

«Κλείνουν και άλλοι παίκτες»

kalaitzidis 2
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν αλλά και σε αυτούς που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.  Μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας, για το Πράβετς αλλά και για προτάσεις που έχει δεχτεί ο Άρης για κάποιους από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Άρη στον Arena FM 89,4:
Για τους ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν: «Ήταν κάτι αναμενόμενο γιατί δουλεύαμε πάνω σε αυτό το τελευταίο διάστημα. Και άλλοι ποδοσφαιριστές θα ανανεώσουν τις επόμενες μέρες. Υπάρχουν προσυμφωνίες και θα ολοκληρωθούν και εκτιμώ ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει κλείσει αυτός ο κύκλος των ποδοσφαιριστών που ανήκανε στο ρόστερ. Θα κρατήσουμε όλα τα παιδιά που θέλουμε και πιστεύουμε ότι μπορούνε να μας βοηθήσουνε στην υλοποίηση του στόχου.
Θα ήθελα να πω ότι είναι αποκλειστικά δική μου ευθύνη για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην ομάδα. Τα βήματα όντως είναι αργά, αλλά είναι τέτοιες οι συνθήκες που δεν επιτρέπουν να κινηθούμε με γρηγορότερους ρυθμούς. Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε ένα ρόστερ που θα μπορέσουμε να πλησιάσουμε το αγωνιστικό επίπεδο που θέλουμε και με ασφάλεια θα μπορέσει να μας οδηγήσει στην άνοδο στην μεγάλη κατηγορία».
Πότε είναι η συγκέντρωση και πότε αρχίζει η προετοιμασία: «Στις 23 του Ιούλιου αρχίζει η προετοιμασία της πρώτης ομάδας η οποία θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη μέχρι της 2 Αυγούστου όπου και θα αναχωρήσει για το Πράβετς. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 14 Αυγούστου. Θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα φιλικά εκεί, εκτός και αν βοηθήσει οικονομικά την ομάδα. Εκεί σκοπεύουμε να δουλέψουμε τακτική, αν μπεις σε διαδικασία να κλείσεις για παράδειγμα δυο φιλικά χάνεις τις έξι μέρες από αυτές. Οπότε θα ήθελα να τα αποφύγουμε».
Για το Πράβετς όπου θα κάνει την προετοιμασία του η ομάδα του Άρη:» Το επισκέφτηκα και οι εγκαταστάσεις είναι πάρα πολύ καλές. Έχει δυο εξαιρετικά γήπεδα, όμοια τους δεν έχουμε στην Ελλάδα, όσο έχει να κάνει με το χλοοτάπητα του γηπέδου».
Αναφορικά με το αν υπάρχουν προτάσεις για Διούδη και Μανιά: «Από ότι γνωρίζω υπάρχει πρόταση για τον έναν από τους δυο. Θα τις συζητήσουμε και θα πράξουμε πάντα για το καλό της ομάδας».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: