Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Ώρα για ανακοινώσεις!

Ίσως και μέσα στη μέρα να ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφή ο Παναθηναϊκός. Κοντά σε συμφωνία με στόπερ και χαφ οι «πράσινοι». Τι γίνεται με Σίλντενφελντ. Ιταλικό σενάριο για Ρόσι.

Ώρα για ανακοινώσεις
Σε πολύ προχωρημένες επαφές για την απόκτηση στόπερ και χαφ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να ολοκληρώσει (με την προσθήκη και του Χρήστου Μπούρμπου) τις προσθήκες του, εκτός κι αν προκύψει κάποια ανάγκη ή κάποια καλή ευκαιρία στην πορεία της προετοιμασίας, αλλά και με ανοικτό το θέμα του Μεχντί Αμπέντ που χρειάζεται υπομονή.

Ο Νίκος Νταμπίζας, που χειρίζεται την υπόθεση, είναι κοντά σε συμφωνία με κεντρικό αμυντικό και μέσο. Μάλιστα για τον στόπερ ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία και απομένουν οι υπογραφές, πράγμα που σημαίνει πως ίσως σήμερα ή αύριο να υπάρχουν ανακοινώσεις. Σε πολύ καλό δρόμο είναι και οι επαφές με τον μέσο (που θα παίζει σαν αμυντικό χαφ ή «οκτάρι») και όλα δείχνουν πως το αργότερο μέχρι την Τρίτη θα έχουν κλείσει οι δύο μεταγραφές.

Σε ό,τι αφορά στον Γκόρντον Σίλντενφελντ, το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά αρνητικά για τον Παναθηναϊκό κι αυτό δεν θα γίνει μέχρι να ανακοινωθεί άλλος παίκτης για το κέντρο άμυνας. Εφόσον υπογράψει ο στόπερ με τον οποίο οι επαφές είναι στο τελικό στάδιο, τότε ο Κροάτης αμυντικός θα πάψει να απασχολεί τους «πράσινους».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: