Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

«Οικογένεια ο ΠΑΟΚ»

deac692a8b8753b2c528c233693bde1b_Generic-610x400
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος. Μίλησε για το κοινό εισιτήριο διαρκείας και τόνισε πως γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα τμήματα αλλά και πως οι σχέσεις όλων στον σύλλογο είναι εξαιρετικές.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος:
Για το κοινό εισιτήριο διαρκείας:
“Ήταν μια πρόταση των συνδέσμων στην Γενική Συνέλευση το οποίο το είδαμε πάρα πολύ θετικά και πήραμε απόφαση να βγάλουμε ένα κοινό διαρκείας για τα έξι αθλήματα που έχει η ομάδα στην Α’. Είμαστε η μόνη ομάδα που βρισκόμαστε σε τόσο καλή κατάσταση. Θα βγάλουμε ένα κοινό διαρκείας και εκτιμήσαμε πως ένα ποσό των 30 ευρώ θα είναι καλή τιμή. Είχαμε μια ανταπόκριση μεγάλη επειδή το κάναμε άμεσα αλλά και επειδή είναι η τιμή προσιτή. Δεν είναι διάρκειες ουσιαστικά αλλά κάρτα μέλους. Να μην ξεχνάμε πως  στο βόλεϊ κάνουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα στο βόλεϊ και πιστεύω πως θα κάνουμε την υπέρβαση και θα χτυπήσουμε το πρωτάθλημα”.
Για τον Ταμουρίδη:
“Φυσικά είναι το αντικείμενο του και είναι χαρά μας που τον έχουμε. Σε όλα τα αθλήματα γίνεται προσπάθεια και παρά τις δυσκολίες τα πάμε καλά Με μπροστάρη τον κ. Κατσαρή που με το χαρτί και το μολύβι ελέγχει τα πάντα δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάμε καλά”.
Για την συνέπεια που υπάρχει:
“Είμαστε παράδειγμα προς μίμηση στις διαφημίσεις. Οτιδήποτε είναι διαφημιστικό, το ίδιο είναι και το τιμολόγιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγει ούτε ένα ευρώ”.
Για τα όσα ακούγονται για την ΚΑΕ:
“Πραγματικά ακούγονται κάποια πράγματα και μακάρι να είναι θετικά. Θα λήξει σύντομα είτε θετικά είτε αρνητικά”.
Για την καθυστέρηση που υπάρχει στην ΠΑΕ:
“Με το που τελείωσε η χρονιά δεν έγινε κάποια σύσκεψη με την ΠΑΕ  όμως δεν υπάρχει καθυστέρηση. Ο κόσμος προσπαθεί να το περάσει έτσι. Ο προπονητής έχει αρχίσει την προετοιμασία του και γνωρίζει ποιους πρέπει να πάρει και πότε. Καμία άλλη ομάδα δεν κάνει μεταγραφές αλλά αυτό δεν μας νοιάζει. Θα γίνουν οι μεταγραφές που χρειάζονται μόνο και όχι αυτές που γίνονται έτσι”.
Για την εκδήλωση που θα γίνει στο Παλατάκι:
“Έχει υπογραφή μια σύμβαση με το τσίρκο σίρκο σολέιλ. Έχει πάρα πολλά χρόνια να έρθει τσίρκο και είναι κάτι μεγάλο. Θα είναι από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 5 Οκτωβρίου. Θα είναι ένα τσίρκο θεάματος και θα είναι κάτι φανταστικό. Θα στηθεί όμορφα το έργο και θα είναι χαρά για τους Θεσσαλονικείς. Θα είναι για πέντε μέρες και θα πρέπει να αποκτηθούν τα εισιτήρια με το που βγούνε. Φυσικά θα έχει κάποια κέρδη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Από την στιγμή που έχει ανάγκες η ΚΑΕ και πρέπει να πληρώσει κάποιες ρυθμίσεις και πληρώνει με ευλάβεια εμείς είμαστε αρωγοί. Ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια και πρέπει να το πιστέψουν όλοι αυτό. Η σχέση μας είναι άριστη τόσο με τον κ. Σαββίδη όσο και με την διοίκηση πρωτοδικείου του μπάσκετ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: