Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Εδώ υπάρχει φαβορί!!

Η Ολλανδία συγκρούεται στο Σαλβαδόρ με την Κόστα Ρίκα στο τελευταίο ζευγάρι των προημιτελικών και μοναδικό με ξεκάθαρο φαβορί.

Εδώ υπάρχει φαβορί
Η πρώτη αναμέτρηση Ολλανδίας και Κόστα Ρίκα απόψε (23:00, ΝΕΡΙΤ) στα χρονικά θα κρίνει και το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι «οράνιε» δείχνουν αποφασισμένοι και ικανοί να φτάσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους μέχρι το τέλος της διαδρομής, ενώ για την Κόστα Ρίκα, την πρώτη ομάδα της CONCACAF που φτάνει στους «8» μετά τις ΗΠΑ το 2002, η παρουσία της σε αυτή τη φάση συνιστά από μόνη της υπέρβαση και ανεπανάληπτο γεγονός.

Ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ είναι ο μοναδικός πονοκέφαλος του Λουίς Φαν Χάαλ για τους «οράνιε», καθώς έχει υποστεί θλάση και χάνει το υπόλοιπο της διοργάνωσης. Στον αντίποδα, ο Χόρχε Λουίς Πίντο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Όσκαρ Ντουάρτε που αποβλήθηκε στον αγώνα με την Ελλάδα, ενώ αντίθετα θα αγωνιστεί κανονικά ο… εθνικός ήρωας Κέιλορ Νάβας, που ξεπέρασε ένα πρόβλημα που είχε στον ώμο.

Πιθανές συνθέσεις:

Ολλανδία (Φαν Χάαλ): Σίλεσεν, Φλάαρ, Ντε Φράι, Μάρτινς-Ίντι, Μπλιντ, Ντε Γκουζμάν, Κάουτ, Γιάνμαατ, Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι.

Κόστα Ρίκα (Πίντο): Νάβας, Ακόστα, Ουμάνια, Γκονζάλες, Γκαμπόα, Ντίας, Μπόρχες, Τεχέδα, Μπολάνιος, Ρουίς, Κάμπελ.

Διαιτητής: Ραζβάν Ιρμάτοφ (Ουζμπεκιστάν).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: