Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Δεν πάει πουθενά ο Γιαννακόπουλος!!

Καμία περίπτωση δεν υπάρχει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παρά την έντονη δυσφορία του για την ποινή που του επιβλήθηκε. Πώς θα την… ντριμπλάρει. Αναμονή για Καλάθη.

Δεν πάει πουθενά ο Γιαννακόπουλος
Η οργή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ποινή που του επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή (δεκάμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα) είναι δεδομένη, όπως και η αρχική του σκέψη να τα… βροντήξει και να αποχωρήσει από το χώρο του αθλητισμού. Ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το τμήμα μπάσκετ και η απόφαση αυτή είναι οριστική.

Μάλιστα εμφανίζεται πεισμωμένος, ενώ πέρα από την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ με στόχο τη μείωση της τιμωρίας του υπάρχει και η δυνατότητα να… ντριμπλάρει την ποινή: η προεδρία της ΚΑΕ θα περάσει στα χέρια του Μάνου Παπαδόπουλου στα μέσα του Ιουλίου και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα έχει πλέον θεσμικό ρόλο στην ομάδα. Κάποιοι εκτιμούν πως με τον τρόπο αυτό δεν θα έχει ισχύ η τιμωρία που του έχει επιβληθεί, καθώς αυτή αφορά τον ίδιο ως πρόεδρο της ΚΑΕ.

Περιμένοντας τον Καλάθη

Στο μεταξύ, σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, συνεχίζεται η αναμονή για την απόφαση του Νικ Καλάθη και είναι σαφές πως από την απάντησή του εξαρτώνται οι υπόλοιπες κινήσεις, καθώς θα επηρεάσει αγωνιστικά και οικονομικά το σχεδιασμό. Το θέμα δεν θα αργήσει να κλείσει, αφού μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα παραμείνει στους Γκρίζλις (έχει ζητήσει να φύγει, αλλά η ομάδα του αποφασίζει ως τις 15/7).

*Σήμερα παντρεύεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης με τη Βερίνα με θρησκευτικό γάμο (είχαν ήδη κάνει πολιτικό γάμο λίγο καιρό πριν γεννηθεί η κόρη τους).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: