Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Δεν είναι... Baby Fed πλέον!!

Καλές οι συγκρίσεις του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με τον μεγάλο Ρότζερ Φέντερερ, αλλά ο Βούλγαρος χαράσει τη δική του πορεία. Και αποκλείωντας τον κάτοχο του Wimbledon, Άντι Μάρεϊ, το δείχνει εμπράκτως!

Δεν είναι... Baby Fed πλέον!
Καλά τα παρατσούκλια και σίγουρα είναι εγκωμιαστικό να σε χαρακτηρίζουν «μικρό Φέντερερ», αλλά μέχρι ενός σημείου. Και με την πορεία που κάνει ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο13) δείχνει σε όλους ποιος ακριβώς είναι και πως δεν χρειάζεται συγκρίσεις!

Ο Βούλγαρος προκρίθηκε στα ημιτελικά του Wimbledon, πετώντας εκτός συνέχειας τον κάτοχο του τίτλου, Άντι Μάρεϊ (Νο5), ο οποίος δεν μπόρεσε να προβάλλει μεγάλη αντίσταση και είπε αντίο μπροστά στους Βρετανούς που περίμεναν να ζήσουν στιγμές όπως οι περσινές!

Ο σύντροφος της Μαρίας Σαράποβα έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί σε τετράδα ενός major τουρνουά, μετά το υπέρ του 3-0 σετ (6-1, 7-6, 6-2) και ύστερα από 2 ώρες και 4 λεπτά αγώνα. Στην τετράδα, λοιπόν θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Τζόκοβιτς-Τσίλιτς (σε εξέλιξη αυτή την ώρα), ελπίζοντας να γράψει το δικό του άθλο!

Με αυτή τη νίκη του, ο Ντιμιτρόφ εξασφάλισε την είσοδό του στο top-10, ενώ απ' την άλλη, ο Σκωτσέζος θα βρεθεί δέκατος, αφού ήταν υποχρεωμένος να καλύψει πολλούς βαθμούς -κάτι που δεν κατάφερε- μετά τον περσινό του θρίαμβο, ύστερα από περίπου έξι χρόνια που ήταν μόνιμα σε... μονοψήφιο αριθμό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: